najlepiej dla dziecka gdy mama śpi na lewym boku, a mnie się tak najgorzej spało. ale starałam się choć co drugą noc tak spać. najlepiej mi się spało na prawym boku.
mnie było wygodniej na prawym, ale lepiej dla dziecka spac na lewym boku
Sam uszyłem narzeczonej poduszkę rogala i tak jej się spało najlepiej, raz na jednym boku raz na drugim
ja spałam głównie na lewym boku
ja też głównie na lewym boku, sporadycznie na prawym
spałam tak jak mi bylo wygodnie, a dopoki brzuszek nie przeszkadzal to nawet na brzuchu
różnie to bywało, ale zazwyczaj prawy bądź lewy bok
ja śpię tak jak mi wygodnie
Śpię na prawym lub lewym boku. Maluszkowi bardziej odpowiada lewy.
nie jestem w stanie przespac calej nocy w jednej pozycji, staram sie jak najwiecej na lewym, troche na prawym i czasem choc na chwile na plecy musze sie połozyc - troche sie rozprostowac
ja zawsze śpie na boku , przeważnie na prawym,ale próbowałam się, że tam powiem przymuszać,żeby jednak spać na tym lewym boku
ja uwielbiam na brzuchu, w ciazy mialam specjalną poduchę i na boku spałam
najwygodniej mi na lewym boku
W ciąży musiałam pożegnać ulubioną pozycję na brzuchu na rzecz tej na lewym boku.
ja przez sen lezalam na roznych bokach a takze na plecach. nie lubie spac na lewym boku i ciezko bylo mi tak zasnac, wiec kladlam sie na prawym
Spałam na lewej lub prawej stronie.
Ja spalam na boku, wcześniej na brzuchu
ja zawsze na boku
Nie ma innego wyjścia jak sen na boku.
no wybaczcie, ale nie jestem w stanie przespac calej nocy na lewym boku, i to jeszcze przez kilka miesiecy, staram sie jak najwiecej, co jakis czas zmieniam na prawy bok, i czasami po prostu musze sie rozprostowac na chwilke na plecach,