Najlepsze aplikacje dla rodziców

Ja nie korzystam z żadnych aplikacji dla rodziców. Nie wyobrażam sobie zapisywania kiedy dziecko jadło jakoś to nie dla mnie

1 polubienie

Brakuje nam aplikacji Canpol Babies :smiling_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::smiling_face::smiling_face: a ja używałam preglife i ciąża + :smiling_face:

Listonic - najlepsza apka na wspólną listę zakupów!!!
I zsynchronizowany kalendarz google abysmy oboje mogli widzieć i wprowadzać plany

Ja używałam zawsze aplikacji ciążowej bo pokazywało mi w którym tygodniu ciąży jestem :smile: te tygodnie mi jakoś zawsze uciekały i zastanawiałam się w którym tygodniu jestem. Często doktorzy czy pielegniarki na badaniach pytały o tydzień ciąży a ja czarna dziura w głowie i nie mam pojęcia który to już tydzień :smile:
Teraz to staram się jak najmniej aplikacji mieć bo nie mam miejsca na telefonie , wszędzie każdy sklep ma aplikacje a mi już miejsca brakuje jak chce jakąś nową apke zainstalować to muszę jakąś usunąć.

Mój mąż się śmieje że ja mam chyba wszystkie możliwe aplikacje. Ale tak jak mówisz teraz naprawdę bardzo trudno nie mieć aplikacji bo każdy możliwy sklep wszystko teraz ma aplikacji i punkty lojalnościowe.

No właśnie każdy sklep ma swoje aplikacje i ciężko ich nie mieć jeśli robi się czesto zakupy to i fajne promocję są dzięki aplikacjom

Jestem ten sam team, który nie korzysta z dzieciowych aplikacji bo chyba bym musiała cały czas siedzieć z nosem w telefonie, klikać to, wprowadzać, wpisywać, i też uważam że to nie dla mnie :face_with_peeking_eye::sweat_smile:
Jedynie co w trakcie ciąży korzystałam z aplikacji Preglife gdzie widziałam kolejne tygodnie, wizualizacje dzidziusia, prognozowany rozmiar w danym tygodniu i czasem wskakiwały fajne artykuły to sobie czytałam, ale to tak od czasu do czasu nie była to aplikacja w której musiałam coś na bieżąco kontrolować, wpisywaćz tylko co jakiś czas zaglądałam po nową porcję informacji :blush:

3 polubienia

Też jej używaliśmy i jakoś potem o niej zapomniałam i już długo nie używamy

1 polubienie

Aplikacja Canpol Babies Forum to byłoby coś :heart:

Mi brakuje tak jak dziewczyną wyżej aplikacji do RD takiej z przepisami, inspiracjami i jakimis podpowiedziami bo nie jest to latwy temat gdzy sie zaczyna.

U mnie identycznie :face_with_hand_over_mouth: teraz nie mam żadnej aplikacji typowo pod maluszka , w ciazy wlasnie lubiłam preglife :heart: moje apki to w większości apki sklepów :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja też nie mam żadnej aplikacji , ciążowa usunięta i tak myślę czy jakas powinnam mieć przy 6 tygodniowym dziecku.

Ja często coś ściągam i potem tego nie używam i po jakimś czasie usuwam

Zeby zajsc w ciaze i pozniej wiedziec ktory to tydzien korzystalam z appki Flo.

Z aplikacji brakuje mi takiej zeby bylo wszystko w jednym :joy: od ciazy po rozwiazanie, czego sie spodziewać w kolejnych tygodniach/miesiacach jak juz Bobas jest na swiecie. A jakby byla zakladka z przepisami na RD to byloby idealnie. Na razie jestesmy team sloiczki z Gutkiem.

1 polubienie

Kwestia jak karmisz primo dwa czy dziecko przybiera na wadze. Ja przez to że moja bardzo ulewała musiałam kontrolować ile jadła i sprawdzać przyrosty dlatego mi się apka przydała

Ja z flo korzystałam tylko do okresu i z uwagi na to że ja miałam reguralnie i prawie wcale mi się nie przesuwał no to było idealne

1 polubienie

Do okresu od lat niezmiennie używałam mój kalendarzyk to był chyba kiedyś a teraz zmienił nazwę na P.C , do ciąży mi się nie sprawdził wolałam ciąża+

1 polubienie

Też go używałam , ale jakoś mnie denerwował bo opłaty za coś mi brali i nie mogłam tego usunąć

A który kalendarzyk czy ciążowy ? Ten ciążowy ma kilka płatnych opcji jak coś żeby zapisywać ruchy dziecka ale nie wykupiłam bo to zbędne :sweat_smile:

Oh tak! Zapomniałam o flo! A też jej używałam do kontrolowania okresu a potem żeby zajść w ciążę, bardzo fajna!:heart:

3 polubienia

Miesiączkowy , ja musiałam coś naklejać kiedyś :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie