Moja także. Nawet w nosidle ;)
u mnie zazwyczaj piła w łóżeczku w pozycji leżącej.
Teraz jak mały jest większy to lubi na Leżąca w łóżeczku na poduszce i odrazu sobie na butelce przysypia
a tak to różnie na pół leżąco albo calkowicie leżąco
Teraz jak mały jest większy to lubi na Leżąca w łóżeczku na poduszce i odrazu sobie na butelce przysypia
a tak to różnie na pół leżąco albo calkowicie leżąco
U nas też pozycja leżąca w łóżeczku lub półleżąca w wózku :) często nam to pomaga w zasypianiu i to super ułatwienie dla rodzica i maluch też szczęśliwy :)
Przytulam córkę do siebie i wtedy jej daje z butelki, jest lekko pochylona i dużo łatwiej i przyjemniej się jej pije.
O to super :)
Dla mnie było ciężkie karmienie łączone. Najpierw pierś , więc musiałam być porządnie wybudzona , żeby zaraz pójść i uszykować butelkę dla syna. Pojadł trochę przy piersi , leciałam po butle. Zjadł z butli , szłam ją myć. Czasem miałam wrażenie , że ledwo ogarnęłam karmienie a za chwilę zaczynało się nowe.
Sprawdzają się tutaj świetnie podgrzewacze. Jak go nie miałam to szykowałam odpowiednią temperaturę wody na mleko i trzymałam wodę w termosie. Czasem było trzeba dolać trochę gorączek bo jednak termos nie utrzymywał stałej idealnej temperatury
Dla mnie było ciężkie karmienie łączone. Najpierw pierś , więc musiałam być porządnie wybudzona , żeby zaraz pójść i uszykować butelkę dla syna. Pojadł trochę przy piersi , leciałam po butle. Zjadł z butli , szłam ją myć. Czasem miałam wrażenie , że ledwo ogarnęłam karmienie a za chwilę zaczynało się nowe.
Sprawdzają się tutaj świetnie podgrzewacze. Jak go nie miałam to szykowałam odpowiednią temperaturę wody na mleko i trzymałam wodę w termosie. Czasem było trzeba dolać trochę gorączek bo jednak termos nie utrzymywał stałej idealnej temperatury
Ja mam ekspres do mleka który trzyma odpowiednią temperaturę. Więc od razu woda do butelki, mleko i gotowe. Tylko że musiałam zejść na dół żeby to zrobić. Później miałam podgrzewacz więc sprawa się rozwiązała. Ekspres na dole a podgrzewacz na górze
Ekspres do mleka rety świetne rozwiązanie! Ale tak fakt , mieszane karmienie może być uciążliwe.
O tak super są te wkspresy
O tak ja mam ten zwykły z Neno. Polecam każdemu. Zawsze przegotowana ciepła woda nawet do mycia buzi dla maluszka albo później do kaszki dla większego dziecka. Ja nie wyobrażam sobie życia bez niego
Nawet nie wiedziałam że jest coś takiego. Tutaj zawsze mogę się dowiedzieć czegoś ciekawego:-)
Fajna sprawa z tym podtrzymywaniem temperatury, zawsze myślałam że on tylko robi mleko