Najlepsze życzonka z okazji Dnia Dziecka

:heart::heart::heart: u nas też pierwszy dzień dziecka i śmieszne uczucie kiedy ja składam życzenia mojemu dziecku a moi rodzice mi :grin: ale to bardzo fajne, kolejne pokolenie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja przechodziłam to w tamtym tygodniu i mąż dzieci mi kupki luźne robią jeszcze :slightly_frowning_face:
Ja z mężem to wymiotowałam.

Moja starsza uwielbia takie koszulki

1 polubienie

Jeszcze ma metkę 59 zl i piersze co pomyślałam ze na Temu bym za 20 zl zamawiła :grin::grin: a ciocia to kupiła w butiku gdzie sama sie ubiera więc już jej o tym nie mówiłam bo nawet nie wie co.to jest to Temu :blush::blush: a i też dla mnie miała spodnie za 119 zł z wiskozy 100 % i tu jej mówię żeby spróbowała wymienic na co innego bo w ja zamawiam za 30 zl i kurcze szkoda pieniędzy jak dla mnie :slight_smile: :slight_smile: a metke miała w razie , w, nieodcietą

N oto już rozumiem co to znaczy. A dawałaś coś najmłodszemu na to? Bo ja mi teraz podaje elektrolity i dostałam zamiennik leku Recenum Baby ale mój młody nie chce rtęci pić i nie wiem jak mu to podawać dziś już 3 doba jest gdzie robi luźne kupki ale te pieluchy też od smoczy nie są pełne albo nie ma i trochę się martwię

1 polubienie

Spóźnione ale jeszcze ja się dołączę do życzeń :blush::blush: @Wesola95 u mnie co roku dostajemy od mamy po czekoladzie hihi. Mała rzecz a cieszy :grin:

2 polubienia

Powiem ci że u mnie mały do yej pory robi kupki rozluźnione , niby jest lepiej ale dalej takie wodniste , ale najważniejsze że ma apetyt i pije dość sporo nawet :blush: vonajmniej mam pewność że się nie odwodni.

No mi pediatra mówiła że do 10 dni może takie robić dopóki nie odbuduje się flora jelitowa i właśnie probiotyki kazała dawać…. Ale
Mój już wczoraj zrobił bardziej twardą więc szybko jakoś to wraca

Ja zawsze też od mamy coś dostaje na dzień dziecka to bardzo mile , i moje dzieci zawsze też coś ode mnie dostaną chociaż tak jak piszesz właśnie czekoladę :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja od moich rodziców też nadal dostaje na dzień dziecka prezenty i mój mąż też dostaje od moich . I też ja i mąż dostajemy od teściów .:smiling_face:

1 polubienie

Ostatnio tesciowa dzwoni i pyta jak tam dzien dziecka co dostalismy i pyta co dostalam ja mowie ze od taty pieniadze a dzieci i jej wynieniam a pawel ( jej syn ) ja mowie nic bo to nie moje dziecko a ona cisza :speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil::rofl:

1 polubienie

Ja od teściowej na dzień dziecka dostaje jakie drobiazgi w stylu majtki czy skarpetki a od rodziców życzenia i też jakiś drobiazg albo coś słodkiego. Chodź w tym roku od rodziców miała jedynie życzenia.

Ja zawsze dostaję od mamy mojej po 50 zł na dzień dziecka :smile: i mój mąż też , teściowa nam czekoladki zawsze daje także my dzień dziecka również obchodzimy.

Może myślała że ją wyręczyłaś :rofl::rofl::rofl: i sama dałaś prezent :face_with_hand_over_mouth:

No pewnie tak :speak_no_evil: ale jak jej powiedzialam ze to nie moj syn to odrazu koniec tematu :sweat_smile:

2 polubienia

To mój mąż też zawsze coś dostaje od mojej mamy . :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::smiling_face::smiling_face: cieszy się widzę w sobie jak dziecko :sweat_smile:

1 polubienie

No mój odstaje od swojej skarpetki albo bokserki

1 polubienie

Noi super , ważne by cieszyć się z małych rzeczy :slight_smile:

1 polubienie

Mój też dostaje od mojej mamy prezent ale ja od jego rodziców również :heart_eyes: i cały czas słysze że nie jestem synową tylko “nową” córką :wink:

Zazdroszczę , mi to ani teściowie ani rodzice nie składają :rofl:

1 polubienie