![]()
![]()
u nas też pierwszy dzień dziecka i śmieszne uczucie kiedy ja składam życzenia mojemu dziecku a moi rodzice mi
ale to bardzo fajne, kolejne pokolenie ![]()
![]()
Ja przechodziłam to w tamtym tygodniu i mąż dzieci mi kupki luźne robią jeszcze ![]()
Ja z mężem to wymiotowałam.
Moja starsza uwielbia takie koszulki
Jeszcze ma metkę 59 zl i piersze co pomyślałam ze na Temu bym za 20 zl zamawiła ![]()
a ciocia to kupiła w butiku gdzie sama sie ubiera więc już jej o tym nie mówiłam bo nawet nie wie co.to jest to Temu ![]()
a i też dla mnie miała spodnie za 119 zł z wiskozy 100 % i tu jej mówię żeby spróbowała wymienic na co innego bo w ja zamawiam za 30 zl i kurcze szkoda pieniędzy jak dla mnie
a metke miała w razie , w, nieodcietą
N oto już rozumiem co to znaczy. A dawałaś coś najmłodszemu na to? Bo ja mi teraz podaje elektrolity i dostałam zamiennik leku Recenum Baby ale mój młody nie chce rtęci pić i nie wiem jak mu to podawać dziś już 3 doba jest gdzie robi luźne kupki ale te pieluchy też od smoczy nie są pełne albo nie ma i trochę się martwię
Spóźnione ale jeszcze ja się dołączę do życzeń ![]()
@Wesola95 u mnie co roku dostajemy od mamy po czekoladzie hihi. Mała rzecz a cieszy ![]()
Powiem ci że u mnie mały do yej pory robi kupki rozluźnione , niby jest lepiej ale dalej takie wodniste , ale najważniejsze że ma apetyt i pije dość sporo nawet
vonajmniej mam pewność że się nie odwodni.
No mi pediatra mówiła że do 10 dni może takie robić dopóki nie odbuduje się flora jelitowa i właśnie probiotyki kazała dawać…. Ale
Mój już wczoraj zrobił bardziej twardą więc szybko jakoś to wraca
Ja zawsze też od mamy coś dostaje na dzień dziecka to bardzo mile , i moje dzieci zawsze też coś ode mnie dostaną chociaż tak jak piszesz właśnie czekoladę ![]()
Ja od moich rodziców też nadal dostaje na dzień dziecka prezenty i mój mąż też dostaje od moich . I też ja i mąż dostajemy od teściów .![]()
Ostatnio tesciowa dzwoni i pyta jak tam dzien dziecka co dostalismy i pyta co dostalam ja mowie ze od taty pieniadze a dzieci i jej wynieniam a pawel ( jej syn ) ja mowie nic bo to nie moje dziecko a ona cisza ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja od teściowej na dzień dziecka dostaje jakie drobiazgi w stylu majtki czy skarpetki a od rodziców życzenia i też jakiś drobiazg albo coś słodkiego. Chodź w tym roku od rodziców miała jedynie życzenia.
Ja zawsze dostaję od mamy mojej po 50 zł na dzień dziecka
i mój mąż też , teściowa nam czekoladki zawsze daje także my dzień dziecka również obchodzimy.
Może myślała że ją wyręczyłaś ![]()
![]()
i sama dałaś prezent ![]()
No pewnie tak
ale jak jej powiedzialam ze to nie moj syn to odrazu koniec tematu ![]()
To mój mąż też zawsze coś dostaje od mojej mamy . ![]()
![]()
cieszy się widzę w sobie jak dziecko ![]()
No mój odstaje od swojej skarpetki albo bokserki
Noi super , ważne by cieszyć się z małych rzeczy ![]()
Mój też dostaje od mojej mamy prezent ale ja od jego rodziców również
i cały czas słysze że nie jestem synową tylko “nową” córką ![]()
Zazdroszczę , mi to ani teściowie ani rodzice nie składają ![]()