mysle ze to dla zdrowia dobre ale czy dzieci nie beda lapac infekcji to nie wiem jak to ma pozniej wplyw na kontaktowe zakazenia
Ale my mówimy o oczyszczaczy czy nawilżacze bo zgubiłam wątek
PattMaz a to nie jedno i to samo? :D
Patka nie to samo sama nazwa wskazuje oczyszczać oczyszcza a nawilżacz nawilża
A oczyszczacz jak oczyszcza to dodatkowo nie nawilża? Nie no ja nigdy nie miałam u siebie w domu wiec nie wiem dlatego tak dopytuję :D
Może są takie 2w1 nie spotkałam się w sumie może ktoś inny będzie wiedział ☺
U nas nawilżacz jest od jakiś chyba 6 lat. Gdy córka walczy z przeziębieniem a przede wszystkim kaszlem zawsze jest w użyciu. I uważam, że mniej kaszel ją męczy w nocy. Teraz córka ma 11 lat i ostatnio sama sobie już wyciągała przy kaszlu.
A my nawilzalismy jak mały się urodził i przez pierwszy miesiąc miał katarek to było w sierpniu więc na dworze było gorąco
U nas tylko oczyszczacz bo nawilżenie mamy na ok poziomie ale pomógł kaszel nie utrzymuje się długo po infekcjach i ogólnie mniej kaszle wogóle
Dziewczyny w Pepco widziałam dyfuzor za 80 zł czy opłaca się go kupić, on może służyć też jako nawilżacz?
Blog - Dyfuzor zapachowy a nawilżacz powietrza HomeAir (homeairpolska.pl)
mamałobuziaków polecam sie zapoznac z artykułem;p
A jakie macie nawilżacze powietrza ?
Teraz są oczyszczacze z nawilżaczem właśnie i jest to fajne bo nie trzeba mieć dwóch urządzań w domu. Ja mam oczyszczacz firmy sharp z nawilżaniem i bardzo polecam
A cenowo jak to wyglada?
A ile dałaś za niego ?
Myslę, że koło 1-2tys zależy od modelu pewnie.
to dość sporo
Każdy nawilżacz dobrej jakości to wydatek około własnie 2 koła. Sporo, ale jednak ludzie chwalą
Myslę, że to inwestycja na lata, więc jak się na coś decydować to na coś takiego drożdzego:p
Ja mam mniej znanej firmy nawilżacz kupiony chyba w media markt za 700 zł na promocji i u mnie nie ma opcji bez bo ja mam straszną alergię a jak jest suche powietrze to nie mam czym oddychać