To ja narazie muszę sobie odpuścić
Najpierw polecam kupić higrometr do pomieszczeń :) Nam pediatra zasugerował za suche powietrze więc kupiłam nawilżacz powietrza za 300zl nawet okej , spełniał oczekiwania . Ale okazało się , że nawilżenie od początku było za wysokie i musieliśmy kupić osuszacz powietrza .. Dobrze jest się zaznajomić w tym jaka temperatura powietrza powinna być przy danej wilgotności :) Natomiast oczyszcza z powietrza to dopiero super sprawa , ale to już koszt około 1tys zł .
No oczyszczacz super sprawdza ale dobre oscylują w dość sporych cenach ale czasem warto popatrzeć na Ceneo bo są w różnych sklepach różne rozbierznosci cenowe i idzie czasami coś dużo dużo taniej dorwać
Tysiąc złotych to nie jest mała cena
Teraz to i tak kosztują z tysiąc rok temu to chyba dwa teściowa dała za taki fajny. My jak dzieci chore to od niej pożyczamy. Jednak to wydatek,ale czystsze powietrze w domu. Druga sprawa trzeba mieć na to miejsce. Na naszym małym metrażu strasznie nam zawadzał jak pożyczaliśmy. On praktycznie stał nam na środku pokoju ,więc u nas by się nie sprawdził z braku miejsca
Czyli może za jakiś czas będą jeszcze tańsze
Miśka raczej w dzisiejszych czasach nie liczyłabym że będzie coś tańsze;/
No czasami to taka inwestycja to i tak sie zwraca jak jest lepsza jakosc powietrza i sie mniej choruje;)
Może jakieś nowości wejdą i te strasze modele stanieją nie ?
zazwyczja tak jest wtedy robią wyprzedaże , trzeba czuwać po prostu;)
Tysiąc złotych to chyba jest jeszcze tak w miarę bo są takie po dwa i trzy tysiące niestety ale to jest spora inwestycja ale mi się wydaje że jak ktoś często choruje to opłacalna
dla mnie to i tysiąc dużo
Miśka ale z drugiej strony jakby to miało pomóc żeby nie chorować często, to może to jest do przemyślenia, leki i wizyty też kosztują;/