No to faktycznie nie dużo. My i tak mało oglądamy ostatnio telewizję jak włączymy raz na miesiąc to już dużo 😊
Ja niem mam zwykłej telewizji mieliśmy cyfrowy Polsat to wg go nie oglądaliśmy a 60 zł trzeba było płacić. Stwierdziliśmy ze bez sensu... jak coś chcesz się zobaczyć to zawsze w internecie można obejrzeć.
Nati my telewizor dostaliśmy po babci, wcześniej nie mielismy przez 4 lata. Teraz to ciągle mówimy,że go sprzedajemy bo też płacimy za niego co miesiąc jednak,a nie używamy. Jak coś chcemy obejrzeć to zawsze na laptopie
A dziś oglądałam właśnie fajny polski romantyczny jak ktoś lubi "miłość do kwadratu "☺ pewnie Mazia każdy ma swoje jakieś przyzwyczajenia i sposoby na oglądanie ☺
Heh bardzo dużo osób się składa wychodzi tylko parę zł. Dosłownie
Nati oglądam ten film od dwóch dni i nie doszłam nawet do połowy :D ale obejrzę ! tak u mnie wygląda właśnie oglądanie
U mnie w sumie telewizja bardziej służy do oglądania bajek ja zadko oglądam bo wolę poćwiczyć w wolnym czasie lub po prostu poczytać książkę.....
U nas na netflixe składamy się z koleżanką i jej znajomymi wcześniej płaciłam 13 zł na miesiąc teraz place 9 zł także cena jest mega niska za tak duży wybór filmów seriali i bajek...
Mazia powodzenia z oglądaniem ☺ żebyś nie zapomniała co bylo na początku jak skończysz oglądać ☺
Nati nie wiem kiedy to skończę,ale jak córka chyba zacznę i szybciej chodzic spać. Dopadł ja katar więc gdy ja uśpie to jem i idę zaraz spać,ale już do tego czasu wstanie z płaczem i siedzę do 1-2
My też się ze znajomymi składamy na Netflixa i płacimy chyba 13 zł.
Muszę popytac znajomych czy nie chca sie zlozyc :D bo samemu yo szkoda
Klaudiamam no tak zawsze taniej,a.znakac życie pewnie się znajdą chętni. Mąż tak się składa na Spotify i mu wychodzi jakieś grosze
Nati ostatnio też widziałam zwiastun tej komedii romantycznej, dobra?
My też się składamy i mamy na 4 osoby to właśnie 13 zł, niby można by jeszcze jedną podpiąć, bo mamy na 5 ekranów, ale i tak nikt tego kosztu nie odczuwa.
Figa ja dziś w końcu skończyłam. Takie lekkie romansidło można obejrzeć,ale na mnie szału nie zrobiła 😊
Figa a dla mnie super ja lubię romantyczne filmy i jestem z reguły osoba romantyczna tylko walentynek nie obchodze ☺ hehe na Polski film dla mnie ekstra
serial TY
Nati ja też uwielbiam romansidła,ale ten jakoś mnie szczególnie nie urzekł. Może też przez to,że oglądałam go trzy dni więc jakby na raty szału nie robił :-D
Najlepsze romantyczne komedie, kryminały takie lubię.
Mazia jak na raty to chyba niezbyt porywający :p Polskie komedie są moim zdaniem zawsze podobne, ale czasem lubię się odmóżdżyć (haha tak jakby mi dzieci już tego nie zrobiły)