Monia nooo ! Takie zaskoczenie to dla mnie było ! Kurcze w ogóle taki trzymający w napięciu trochę ,ale bardziej rozkmina kto tu ma nie równo pod sufitem �
Oo dzieki dziewczyny za pozytywna recenzje bo zwiastun tego serialu mnie nie porwał zupełnie i odpuściłam. Ale teraz po waszych opiniach chyba obejrzę :)
W pewnym momencie aż nie rozumialam o co chodzi. Końcówka taka zaskakująca
Jak trzymacie w napięciu dobrze dobrze będzie co oglądać ☺
Nati no taki psychologiczny też jest. Polecala go jedna dziewczyna na insta pisząc,że dawno lepszego serialu nie widziała. No to stwierdziłam sprawdzę,ale zwiastun mnie tak nie porwał. Pierwszy odcinek też szalu nie zrobił,ale byłam ciekawa co dalej
Mazia to nastawiam się ze początek oglądania może być ciężko ale jak ma się rozkręcić to z chęcią obejrzę tym bardziej ze mąż teraz po 12 h w pracy
Nati tak czy siak naprawdę warto zobaczyć!
Tylko nie zniechęcać sie po 1 odcinku.
Ja polecam
Dom z papieru,
Gambit Królowej,
Szpital new Amsterdam,
Snowpiercer,
Kto zabił Sarę?
The Sinner
The Old Guard
Martyna dzięki. Połowę z tych mam za sobą ale napewno cos wybiorę
Monia ja również połowę widziałam z tego. Ostatniej czwórki nie widziałam w zasadzie ,ale tak wszystko obejrzane i polecam również
Właśnie jestem pp the sinner. Polecam
Monia Dawid oglądam oglądam fakt początek kiepski ale się rozkrecanie☺
Monia Dawid mówisz ,że fajny ? Jakoś obejrzałam kawałek i mnie nie wciągnął właśnie,ale.moze trzeba poczekać,aż się rozkręci
Tak dokładnie musi sie rozkręcić. Ja akurat takie lubię ale moze akurat wam nie przypadnie do gustu
Ja polecam Lucyfer serial tak mnie wkręcił szybko obejrzałam wszystkie sezony i wkręciłam w to meza ^^:p szkoła dla elity też oglądałam ^^
NAti jest zwiastun 3 sezonu virgin river i nowe odcinki też są :D tylko nie spojleruj bo ja nie będę miała czasu teraz ogladać, ale TY korzystaj póki możesz :D
Film Karnawał
Jest już nowy sezon o Thorze?
My ogladamy Rojst ’97 ;)