Ja bym rozcienczala sok aż praktycznie wcale by go nie było
Można też spróbować kupic fajny maly kubeczek plastikowy i dać w nim wody, moja corka uwielbia nowe kubeczki z jakimiś zwierzątkami, postaciami i itp są też kubeczki uszami, noskami dzieci lubią takie gadżety wiec jak dostanie w takim wodę to może i wypije.
Aneczka to dobrze. Syn w przedszkolu tez tylko woda i w domu tez. Ten młodszy trochę wybrzydza, owocowa woli
joanna one w składzie mają sok zagęszczony pamiętajcie, że sok zagęszczony też ma w swoim składzie cukier choć jednak porównując go z innymi wodami smakowymi ten skład wody żywiec zdrój BIO jest naprawdę dobry
Mazia te które polecam nie mają zagęszczonego soku. Tylko mi się serie pomyliły. To jest Żywiec Zdrój naturals. Myślę z porównaniu do Kubusia czy Bobovity znacznie lepszy ale to oczywiście moje zdanie.
Ja osobiście nie polecam tych wód smakowych wole wzucic sama owoca czy dać łyżkę miodu ale jak kto lubi
A to ja znalazłam takie ale Bio.
Skład faktycznie dobry w końcu dali wodę bez cukru, ale smakową. A jak smakuje ?
Myślę że lepiej już swoją smakowa robić niż kupować
Smakuje calkiem niezle. Ja akurat nie mam problemu z piciem wody - ale nie pila nic innego. Teraz ucze pic z kubka wiec czasem daje jej troche tej zywiec naturals i podejscie ma raczej neutralne. Zdziwione oczy :)
Ja nauczyłam corke pic zwykla wodę mineralna niesmakowa i nawet nie rozglądam się za tymi smakowymi.
A czyli pewnie lejji posmak czuć.
Ja też daje zwykła wodę od początku i w sumie wiele osób się dziwi,że ona lubi wodę
Mazia u mnie też się dziwią. Jak bylam w końcówce ciazy i nie mialam siły jechac z corka na urodzinki córki mojej siostry moi rodzice wziel ja i pojechali w gościnę. Tam bawiła się i jadła a jak zapytali co chce do picia to powiedziała że wodę a wszyscy oczy jak 5zl bo inne dzieci piły cole albo herbatę ice tea a ona wodę. Powiedzieli mi to i ja jej się pytam dlaczego nie napiła się w gościach soczku ze to wyjątkowy dzień i mogła a ona ze woda jest zdrowa i nie chce zeby bolal ja brzuszek. Często takie sytuacje mamy.
Mazia dużo osób właśnie się dziwi że dziecko woli wodę już inne napoje. Kiedy zajdzie się do kogoś w głości i pytają się coś dać dla dziecka czy jakiś coś zy coś innego to jak usłyszą że woda wystarczy to się dziwią.
Darulka ale coraz więcej osób daje dzieciom wodę i dzieci wola pic te wodę niż smakowa czy napoje slodzonce
Aneczka tak jest bo sporo osób jednak daje słodkie soczki. Utarło się , ze bobofruty są takie zdrowe i pyszne. Mało kto wie, że do roku nie podaje się soków
Z tymi owocami to średnio mu ta woda podchodzi... herbatki jeszcze nie kupiłam wiec nie wiem jak to będzie. Jak narazie to rozcieńczamy te soczki i pije dalej chętnie. Moza dlatego, ze jakiś tam smak czuć ale tez dalej jakiś kolor jest, dużo słabszy ale jednak nie jest przezroczysty jak woda ;) może w końcu do tego dojdziemy za niedługo. A tej wody smakowej musimy spróbować skoro ma dobry skład, może akurat podejdzie małemu ;)
Karcie jasne próbujcie najważniejsze, że daje sie rozcieńczać i widzisz postęp:)
U nas też tak było głowa do góry mój syn na początku pił tylko soczki, później zaczęłam mu mieszać z wodą bo pił bardzo dużo , i stopniowo dawałam coraz mniej soku teraz pije tylko wodę i nie chce pić niczego innego :)
Tak ja do roku sama wodę podawałam. Później zaczęłam podać soki rozcieczone z wodą.
Karcie a jak byś dodała np sok z jabłek np ale ze spiżarni ?
Pati super że udało się przejść na samą wodę