U nas na szczęście synek rzadko choruje. oskrzeli nigdy do tej pory nie miał
pediatra do którego chodzimy nie wypisuje nam od razu antybiotyku, stara się leczyć innymi sposobami za co jesteśmy wdzięczni
Antybiotyk tylko w ostateczności i dobrze jeśli pediatra jest tego samego zdania
kazda chorobę konsultuje z lekarzem i stosuje się do jego zalecen
W dzisiejszych czasach tylko antybiotyki i antybiotyki. To powoduje mutacje bakterii
nie wiedziałam, zę zapelenie oskrzeli można wyleczyć bez antybiotyku, ja również jestem przeciwna antybiotykom, i staram się ich unikać i zawsze pytam czy można się obejść bez
Antybiotyki w nagłych wypadkach
polecam inhalacje nie tylko przy zapaleniu oskrzeli ale przy zwykłym katarze
jestem przeciw antybiotykom chyba że jest to poważna sprawa.
Jak byłam dzieckiem miałam wiele razy zapalenie oskrzeli, raz lekarz zdecydował się nie podawać antybiotyku i skończyło się niestety zapalaniem płuc
To zalezy czy zapalenie jest bakteryjne czy wirusowe na wirusy nie stosuje się antybiotyków tylko na bakterie
Nasz synek miał zapalenie oskrzeli i próbowaliśmy inhalacjami go wyleczyc no ale się nie udało i potrzebny był antybiotyk
My jeszcze nie mieliśmy zapalenia oskrzeli , mam nadzieję że tak zostanie
U nas antybiotyki to ostateczność
u nas jeszcze berodual na rozszerzenie oskrzeli
Mój synek na szczęście jeszcze na to nie chorował
u maluchów katar jest bardzo niebezpieczy i często jest początkiem gorszych chorób
sama miałam zapalenie oskrzeli, męczący kaszel i wymioty przez brak możliwości odkaszlnięcia. Wolę antybiotyk niż abym ja czy dziecko sie tak męczyło
lepiej unikać antybiotyków
jesteśmy zdrowii pomimo, że wokół są osoby chore