Nie taki śliczny bobasek

dla mnie każde dziecko jest śliczne

To normalne, że po porodzie maluch ma opuchniętą twarz? Czy skóra noworodka jest pomarszczona? Sprawdź, jak naprawdę wygląda maluch po urodzeniu.

Może uznacie mnie na chamską ale dla mnie dzieci tuż po urodzeniu nie są wcale takie śliczne i cudowne. Dopiero po którejś dobie wychodzi z nich prawdziwe dziecięce piękno, kiedy schodzi opuchlizna i widać jak dziecko na prawde wygląda.

a mnie się wydaje ,że dla każdej mamy dziecko jest sliczne bo jest JEj

te ktore się kocha zawsze są najpiękniejsze :wink:

Uwierzcie, że nie dla każdej mamy. Dla mnie akurat moja córeczka po urodzeniu była na prawde śliczna, ale znam kilka mam które po przywiezieniu ich dzieci po porodzie złapały się za głowę twierdząc, że to nie możliwe aby ich dzieci były tak brzydkie (poważnie kilka koleżanek podczas rozmowy się do tego przyznało).

Ja tak mialam i dzis uwazam, ze pokochalam Synka od drugiego wejrzenia haha

Mi moje dziecko spodobało się i pokochałam od pierwszego wejrzenia.

Wiadomo ze dzieci po porodzie sa wymeczone itp ale wszystkie sa piekne :-))

Ciekawi mnie jak zaraz po porodzie bedzie wygladac moja druga córcia :slight_smile: przekonam się za ok. 3 tygodnie.

dla mnie moje dziecko było najpiękniejszym na świecie, nie widziałam nic poza śliczną buźką, dopiero po jakimś czasie jak patrzę na zdjęcia to widzę że miała jakieś czerwone plamy na buzi, których ja nie dostrzegłam

Kazde dziecko dla swojeje mamy jest piekne

Ja już nie mogę się doczekać swojego bobasa ( a może się pojawić u nas lada moment)! Jedno co wiem, to nie ważne co będzie dla mnie najpiękniejszą dziewczynką na świecie :slight_smile:

tez nie mogę się doczekać maleństwa. zostało mi 5tyg.ale bez względu na wszystko i tak będzie dla mnie śliczne :wink:

Dla każdej mamy jej dziecko jest najlepsze, najśliczniejsze i najukochańsze

Oj tak dziecko dla mamy jest piekne od pierwszego dnia,

chyba nie ma brzydkich dzieci dla ich rodziców, no nie wierzę w to

moj byl od poczatku sliczny

Synuś był oczywiście dla mnie śliczny, a teraz na zdjęciach dopiero widzę, jaki był napuchnięty.

Mój synek jest bardzo ładnym chłopcem,już podrywa pierwsze dziewczyny te dorosłe :wink: