Dla dziecka poród to równiez wysiłek i nie koniecznie wygląda uroczo. Raczej wiekszosć dzieci wygląda jak mały kosmitek ![]()
Jeszcze nie spotkałam się chyba, żeby dziecko po porodzie wyglądało tak jak na filmach.
Nasz synek był mały i śmieszny jak się urodził teraz to już roczniak sliczny
Tak to prawda dla mamy jej dziecko zawsze będzie piękne , ale kochane teraz jak rodziłam i leżałam z inną kobietą po porodzie … uwieżcie że jeszcze nigdy nie widziałam takiego dziecka jak miała ta kobieta , nie chce pisac o szczegółach , ale przeżyłam szok jak zobaczyłam …
często rzeczywistość nas podłamuje. mam koleżankę która była przerażona trądzikiem niemowlęcym, ale przeszło i buzia jest piekna
u nas buźka czysta
Dobrze że ten krwiak samoistnie się wchłonął
cała ciąże bałam się o maleństwo
Mój synek jest cudowny
to oczywiste że dla matki zawsze jej dziecko bedzie najpiękniejsze
wszystkie dzieci są śliczne
Dokładnie, wszytskie dzieci są śliczne ![]()
dla mnie tak samo wszystkie dzieci sa sliczne
Wiecie ogolnie macie racje ze wszystkie dzieci sa puekne a zwlaszcza nasze , ja uwazam ze sa wyjatki , przekonalam sie w sierpniu na porodowce
dla mnie piękne są wszystkie dzieciaki
Malutki człowieczek jest zawsze ładny a nawet jak są jakieś znamiona czy coś to tylko to czyni je wyjątkowym
syn ma kilka znamion
Dla mnie każde dziecko jest piękne zwłaszcza te malutkie
bardzo dobrze napisane. Patrząc na zdjęcia moich maluchów zaraz po urodzeniu też się zachwycałam ale daleko im było do tych przesłodzonych bobasów ![]()
maluszki są zawsze śliczne