Niebezpieczne kosmetyki w ciąży

Tylko oliwka bambino sie smarowalam

Ja nie używałam żadnych balsamów w ciąży.

teraz mmay na szczescie produkty przeznaczone dla kobiet w ciazy wiec nie ma co sie martwic :slight_smile:

ja zostałam przy swoich kosmetykach sprzed ciąży (nie używałam ich zbyt wiele) dodałam tylko krem na rozstępy

ja stosowaałam kosmetyki dla kobiet w ciąży i nie przesadzałam za bardzo

ja nie używam kosmetyków dla kobiet w ciąży jednak zwracałam uwagę na skład i starałam się wybierać te najbardziej bezpieczne

ja stosuje kosmetyki dla kobiet w ciąży a krem przeciwzmarszczkowy odstawiłam :slight_smile:

bezpieczne dla kobiet w ciąży są też kosmetyki dla dzieci

używam tylko kremu na rozstępy a i tak zrobiły mi się już na piersiach

bardzo się powiększyły

ja w ciąży nie używałam zbyt dużo kosmetyków

ja używam kremu przeciw rozstępom i na razie jestem zadowolona nic się nie pojawiło

co było zostało ale nowych nie ma

nie używałam niczego na rostepy bo stwierdziłąm ze i tak je bede miec

W ciąży nie używałam aż tyle kosmetyków co przed nią. Na brzuszek najlepsza jest oliwka, skóra była długo nawilżona i nie pojawiły się rozstępy!No i nie musiałam wydawać kilkadziesiąt zl na dobry krem na rozstępy tylko kilka zł na oliwkę.
W ciąży wszystkei balsamy i żele pod prysznic których używałam nie miały zbyt intensywnych zapachów, bo takie mi przeszkadzały

ja uzywalam na rozstepy ale nie pomoglo

Na codzień z kosmetyków używam tylko podkładu, eyelinera, maskary, lakieru do paznokci i perfum. W ciąży zrezygnowałam z lakieru do paznokci i perfum z piżmem.

w ciazy zrezygnowalam z perfum bo ich zapach mnie osłabiał, zaraz bolała mnie głowa.

Trzeba używać tylko przetestowanych kosmetyków.

kosmetyki przeciw rozstępom pomagają jeśli używa się ich regularnie, bo stosowanie ich raz na jakiś czas jak mi się przypomni to nic nie da choćby krem był najlepszy z najlepszych. Regularność to podstawa.