popieram, dla spokoju trzeba się przebadać
my nie robiliśmy i mamy na szczęście zdrowiutką rybkę
nie robiliśmy
nie robilam i wszystko ok
Ja zrobiłam, gdyż miałam możliwość wykonania ich bezpłatnie. Warto. Ale nie ma się dużo po nich spodziewać. Czasami wystarczy lekarz z dokładnym aparatem USG.
kiedyś tyle się nie badało kobiet w ciąży, teraz macie luksus, ale moje dzieci na szczęście też są zdrowe.
badanie prenatalne są bardzo wazne,bardzo dużo możemy się dowiedzieć o naszym dziecku, uspokoić się a jak ewentualnie coś wyjdzie nie tak to teraz mamy takie metody,ze mogą pomóc dziecku jeszcze w brzuchu
ja też nie robiłam i pewnie nie będę robić poki lekarz tak nie zdecyduje
ja robiłam, lekarka mnie wysłała ze wzgledu na wiek(32), a jeszcze bardziej na ciążę blizniaczą. Niestety spory koszt
pojutrze jade na drugie badanie usg
Robiłam, nawet nie pomyślałam, żeby sobie odpuścić.
ja robilam, sporo kasy ale warto. przynajmniej wiadomo czy dzidzia zdrowa, a niektore choroby operuja takze w brzuszku
Ja robiłam. I jeżeli są darmowe - naprawdę warto je wykonać.
ja musialam zaplacic, moja siostra rodzila po 35 roku a nikt jej takiego darmowego badania nie zaproponowal
Warto skorzystać
warto zrobić i wiedzieć czy wszystko jest dobrze
myślę ze warto.
robiłam, warto, tylko troche kosztuje, szczegolnie ze ja spodziewam sie blizniat, wiec badania kosztowaly podwójnie
ja robiłam,wolę wiedzieć czy dziecko ma jakieś wady. Nie bałam się chorób genetycznych ale chciałam wiedzieć bo jeśli dziecko miałoby np. chore serduszko to jest szansa że szybko go zoperują po porodzie
ja nie robiłam bo wierzyłam że dzidziuś bedzie zrowy
nie zawsze warto- czasem szkoda kasy jak nie ma podstaw by robic