Oj to było juz wiadome od dawna że to co jest bronione najlepiej przyciaga.
pilot w szczególności, i to jeszcze ten co działa , bo te do zabawy ze psute juz takie nie fajne
moja mała kocha mój telefon i wszystkie kabelki wkoło
oj tak dzieciaczki wszystkim innym interesują się poza swoimi zabawkami, u nas też mała uwielbia piloty i telefony
no to mój te lefon juz sie znudził lepsze sa od osób które przychodza lub stacjonarny
to u nas na topie sa juz dotykowe telefony, bo te stare to są już beee
mój synek też kocha piloty, telefony i jeszcze kilka rzeczy, Ale niestety moje oko jest czujne i zaraz dziekcu zabieram takie rzeczy, Próbuję dziecko czymś innym zająć, np bawiąc sie w “pierdzący brzuszek”
A jaka to jest zabawa w pierdzący brzuszek?
dmuchasz dziecku w brzuszek i tak jakby burczysz
hehe moja do tej pory lubi “pierdzący brzuszek” często się tak wygłupiamy
a co do telefonu to mojej chyba nigdy się nie znudzi teraz uwielbia filmiki ze sobą w roli głównej oglądać na telefonie hehe
moja tez lubi swoje filmiki i zdjecia albo słuchanie muzyki z ciocia przez słuchawki
Tylko żeby za głośno nie słuchał…
zauwazylam ze moja dom i tez lubi filmy w ktorych ona wystepuje i zdjecia
smieje sie wtedy i piszczy
dzieci lubią też swoje odbicie w lustrze
nie wszystkie bo ja malo dzieciaczków znam które lubia swoje odbicie w lustrze, moja to nie interesowalo
a mój wprost uwielbia
moja też lubi a szczególnie jak jej założę np spineczkę czy jakąś czapkę to biegnie i przygląda się jak wygląda ale lubi bo jest starsza i więcej już rozumie a jak była mała to robiła taką minkę zdziwioną niemowlaka jak widziała się w lusterku
a mój lubi swoje odbicie w lustrze
mój synek też interesuje się lustrem ale musi być duże, bo te w zabawkach nie wzbudzają dużego zainteresowania