Może też czuje że będziesz wracać do bo pracy i będzie Cię miała mniej. Dzieci też wyczuwają stres rodziców
oj pewnie ręce bolą
zdecydowanie dzieci wyczuwają stres rodziców a mamy to juz w ogóle. ja pamiętam jak zawsze jak gdzieś miałam wyjśc z domu to jak na złość córki były niespokojne, cos się zawsze działo tak ze wychodząc z domu sie martwiłam i sieszyłam żeby szybko załatwić
Właśnie moja dokładnie tak miała. Na początku za każdym razem jak miałam gdzieś wyjść z domu a ona miała zostać z mężem to przeżywałam jak mąż sobie poradzi i zawsze ale to zawsze córcia się robiła niespokojna i płakała. Ale z czasem stałam się spokojniejsza bo mąż sobie świetnie radzi i czasami nawet nie zauważy że mnie nie było pewien czas.
U nas córka jak zostaje z narzeczonym to się nawet cieszy bo na wszystko jej pozwala
faceci chyba tacy są , na wszystko pozwalają aby tylko była cisza
Dzieci zaczynają się podnosić w 4-6 miesiącu życia, leżąc na brzuszku trzymajac się na raczkach próbują podnosić główkę i przekrecac się, z mojego doświadczenia wiem że i wcześniej.
Chłopy to są chłopy ja wróciłam ze szpitala to ściana pomalowana ten pewnie tv oglądał a ona malowała po ścianie
U mnie to samo.. ściana pomalowana, drzwi pomalowane. Macie jakieś sprawdzone sposoby, czym zmazać długopis z drzwi i kanapy?