Niemowlę pręży się na rękach

A to u mnie to norma. Gorączka 39 nie wie co Pani się pododaje dziecku iż byle kanarkiem przychodzić

U mnie zależy jaki lekarz ale jak któryś fajniejszy to też wiadomo ciężko się dostać a jak nagli to idzie się z przypadku

mamaróza oj zgadzam się . Córka chodziła stopami do środka i usłyszałam, że do 4 roku tak może być. W końcu drugi raz poszłam po marudziłam dostałam skierowanie do ortopedy. on dał na rehabilitację, ale u mnie w mieście nie ma dla takich małych dzieci . Musiałaby dojeżdżać codziennie 60 km no ie byliśmy w stanie tego zrobić więc poszliśmy prywatnie do fizjoterapeuty i dostała ćwiczenia bo miała zbyt napięte mięśnie w udach i już chodzi prawidłowo

A pediatrzy są o dupę potuc, mój partner pojechał na badanie dlaczego mała miała wysypkę a najważniejsze było sprawdzenie ile ma zębów... 

Na pewno proszek, na pewno jedzie nie ehh 

AgataAr u nas to samo, teraz to dobrych lekarzy to ze świecą szukać;/ 

Mazia właśnie najgorsze jest to że musisz się prosić o skierowanie, czy o cokolwiek, a oni przywiązują uwagę do nie istotnych rzeczy;/

wiecie takie podejście to małych dzieci jest okropne ogólnie do pacjentów;(

ja jak pojechałam z mała na nocną pomoc to tez sie dowiedziałam ze na snie przyjmie bo tyle godzin i zaraz bedzie zmiana i ze dopiero za jakas godzine nastepny lekarz i sterczelismy przed przychodnia bo w przychodni nie mozna;(  tragedia;(

ze starsza kiedys dzwoniłam na pogotowie nie chcieli przyjechac pojechaliśmy z meżem na szpital sami to jak nas przymowali to powiedzieli że karetka powinna do nas przyjechać bez dwóch zdań.