Hej mamusie
Jestem tu nowa. Jestem mama Amelki i za dwa miesiące Aurelii
Mozecie mi wytłumaczyć na czym polega tutaj współpraca i wynagradzanie za aktywność?
Hej
jesli udzielasz sie na forum, przekazujesz swoje rady innym, dzielisz sie doświadczeniami zwiazanymi z macierzynstwem masz szanse zostac wybrana jedna z 20 osob do testow
co msc sa inne produkty do testowania
mam nadzieje ze zostaniesz z nami na dluzej, nawet jak ci sie nie uda w tym msc warto zostac na dłużej
z wlasnego doświadczenia wiem ze dużo sie tutaj nauczyłam, dowiedzialam o rzeczach o ktorych nawet istatnienia nie wiedzialam ![]()
Musisz udzielać się na forum a na początku miesiąca redakcja rozdaje rzeczy do testów dla najbardziej pomocnych mam. Ważne zasady które tutaj stosujemy to
Przed założeniem wątku sprawdź czy już takiego nie było żeby nie powielać ich, zawsze pod spodem starego można dodać nowe odpowiedzi i nam się to wyświetli, drugą sprawa to taka żeby nie dodawać wątków na każdy temat bo tutaj nie liczy się ilość tylko jakość. I ilość dodanych wątków nie wpływa na ocenę redakcji. W wątkach również odpowiadamy tak po prostu od serca. Nie musisz pisać od razu wypracowania ![]()
i tutaj też liczy się jakość nie ilość napisanych komentarzy. Jak będziesz chciała opowiedzieć komuś na coś to można to w jednym komentarzu zawrzeć i zacytować wypowiedź lub oznaczyć kogoś przez @ przed nickiem. Ogólnie polecam na swoim profilu przejść samouczka możesz się tam dowiedzieć jakie funkcje ma forum i co moNa tutaj robić ![]()
![]()
I jak to zawsze wszyscy powtarzamy , aby zdobyć nagrodę za aktywność nie liczy się ilość komentarzy a ich jakość , mile widziane sprawdzone porady mam ![]()
Dokładnie, bo taki spam nic nie daje ![]()
Dokładnie
we wpisach, radach, najważniejsze jest własne doświadczenie, odpowiedzi od serca, tak aby wiarygodnie pomóc innym dzieląc się swoimi doświadczeniami i wiedzą w zakresie macierzyństwa, rodzicielstwa, a często też po prostu życia codziennego czy wzajemnego wsparcia 🩵
Odpowiedziom generowanym przez wszelkiego rodzaju sztuczne inteligencje mówimy “nie” ![]()
Hej! Też jestem tu od niedawna i się wszystkiego tutaj uczę.
Powodzenia! ![]()
Jeżeli chodzi o nagrody to redakcja nagradza najbardziej pomocne mamy - czyli jak już wspomniały dziewczyny nie te, które utworzą najwięcej wątków czy napiszą najwięcej komentarzy, ale te których komentarze będą najbardziej wartościowe i pomocne
jest tu naprawdę super, można dostać ogrom wsparcia i otrzymać odpowiedź na nurtujące pytania. Można też pomagać innym osobom.
Na pewno jak też już było wspomniane nie warto powielać wątków, bo robi się po prostu bałagan, jak jest mnóstwo tych samych pytań. Co prawda często jak się znajdzie wątek w lupce to okazuje się, że tam dyskusja już dawno zeszła na inne tory, ale zawsze warto odświeżyć wtedy główny wątek, dodając np. jakieś szczegóły, które konkretnie nas interesują i wtedy wszyscy postarają odpowiadać już w temacie ![]()
Ważne też żeby już tworząc nowy temat dodać go do odpowiedniej kategorii, też dla utrzymania porządku.
Na forum jest sporo funkcji, jak oznaczanie użytkowniczek, odpowiadanie, ale tego najlepiej się nauczyć przechodząc przez samouczek.
Jeżeli zostaniesz wytypowana jako laureatka, to dostaniesz email z prośbą o podanie adresu na jaki zostanie wysłana paczka do przetestowania. Możesz później w odpowiednim wątku napisać co z zestawu Ci się podoba, co nie - taka ocena produktów bardzo pomaga innym mamom ale też pozwala tworzyć coraz lepsze produkty marki Canpol, co naprawdę widać ![]()
Pięknie dziewczęta opisały
nie zrażaj się po miesiącu czy po kilku wpisach
też nie zawsze my mamy mamy od razu odpisujemy wiec też niech Cie nie zniechęca że od razu Ci ktoś nie odpisze ![]()
I witam Cię w społeczności CanPolek ![]()
![]()
![]()
To już oficjalnie nazywamy się CanPolki ?
@asiam1 twoja nazwa się przyjęła hihi. Może redakcja weźmie pod uwagę tą nazwę haha
Hihi mnie sie widzi i to bardzo
proszę @CanpolBabies_Redakcja kuknij czyż nie piękna nazwa ![]()
@Redakcja_Canpol Droga redakcjo , zerknijcie
moze i wam spodoba sie moja propozycja nazwy dla naszej spolecznosci ![]()
Witamy wśród społeczności ![]()
Dziewczyny świetnie wszystko opisały
Dużo spraw zostało już poruszonych na forum, więc warto przeglądać i ewentualnie odświeżać temat, a jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi na pytanie zakładaj nowy post ![]()
Jest tutaj całkiem liczne grono, ale nie w każdym miesiącu udaje być się aktywnym wszystkim mamom z racji na obowiązki przy dzieciach ![]()
Jak już powitasz na świecie malutką, koniecznie daj znać w dedykowanym do tego wątku! Witamy Maluszki - Przełom 2025/2026 ![]()
Ja myślę, że to powinna być już oficjalna nazwa ![]()
Cześć ! Milo że do nas trafiłaś ![]()
Hej kochana witamy cię tutaj na forum
tak jak dziewczyny piszą udzielaj się , pisz rzetelne odpowiedzi , nie takie typu "ok , u mnie to samo…itp. tylko rozwijaj swoje wypowiedzi , jeśli dajesz coś od siebie inni to docenią:blush: canpolki witają cię w swoim gronie ![]()
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za odpowiedź. Wiecie jaką miałam zagwozdkę jak dodawać komentarz ![]()
Człowiek jednak się uczy całe życie. A więc nic innego mi nie zostaje jak tylko zacząć zapoznawać się z tym super forum. Niby mama już jestem od prawie 6 lat ale właśnie sobie uświadomiłam że mogę się jeszcze naprawdę sporo dowiedzieć. Buziaczki
A planujecie kolejnego bobasa ?
Oj pamiętam moje początki
byla roczna prawie przerwa i do lata moze dam rade byc ![]()
Oj coś czuje że jak wciągnie Cię to forum, to nabierzesz ochoty na kolejnego bobo
No chyba że już nie planujecie ![]()