Jeśli miałabym taką sytuację to bym wywaliła. Butelki fortuny nie kosztują a głowa spokojniejsza
Ja tez jestem z tycj , ktorzy by na to nie wpadli , ale to bardzo sluszna uwaga .
dziękuję za odpowiedź, czy ktoś jeszcze z was podał skażone mleko, chce wiedzieć tak dla spokoju
bo bardzo się martwię ze moze coś później wyjść ![]()
Ja na szczęście nie. Ale nie martw się na zapas
jak to Cie uspokoi to porozmawiaj z pediatrą. Pediatra ja 99% powie zeby sie nie martwic i obserwować dziecko
przynajmniej tak mi moja pediatra powiedziała jak zapytałam sie co zrobić gdyby dziecko wypiło skażone mleko
Kurcze, to jest dobre pytanie, ale chyba dla bezpieczeństwa jednak bym wymieniła te butelki, bo jednak nie ma co ryzykować, że coś w nich mogłoby przetrwać ![]()
![]()
nigdy o tym nie myslalam i pierwsze slysze ze az tak ma wiec po prostu bym wyrzucila
@Molly jak ma Cię to uspokoic to mialam w szpitalu nan jednorazowe buteleczki a 2 dni pozniej znikly bo nan wycofane więc też nie wiem czy moglo cos zaszkodzic. o tym dowiedzialam sie z neta
ALERT
info z Belgii nowe partię znając nasz Polski GIS to wstawią za 14 dni roboczych ![]()
@wszyscy
Jeszcze trochę to nie będzie jakiego mleka dać dziecku ![]()
No naprawdę strach jakiekolwiek podać. My dokarmiamy się kozim póki. Wcześniej mieliśmy nan supreme ale zrezygnowaliśmy jak wycofywali
jaki używasz też jesteśmy na kozim przez alergię bmk i narazie nie widzę objawów reakcji krzyżowej, wyjdzie w trakcie, zobaczę czy coś wyjdzie
aktualnie hipp kozie na szybko kupowałam co kolwiek okej bo u mnie w 3 rosmanach nic nie było oprócz Babydream ![]()
a HiPP bio combiotic to jeszcze się tak trochę boję podać…
dobrze że mi starczyło na weekend u teraz zamówiłam kendamil goat oby przyszła w miarę szybko…
ceny mlek innych firm rosną bo wyczuły pieniądz ![]()
w dobe o 12 zł
ogólnie słyszałam ze w mleku hipp i kendamil niby robaki i kawałki plastiku
ogólnie przesypalam przez sitko i nic nie znalazlam
Serio ceny rosną. Masakra. I tak większość matek kupi inne mleko a jak się dzieci przyzwyczai to zostaną już pewnie przy tym innym więc nie rozumiem podnoszenia cen
My podawaliśmy 4 dni. Ale to było 2-6.01 i nic się nie działo. Więc mam nadzieję że producent tak bardzo prewencyjnie wycofuje te partie
Ja od dawna słyszałam same superlatywy o mleku Kendamil. Nie sądzę żeby w jakimś mleku mogły byś kawałki plastiku albo robaki.