Super, że forum już w pełni działa
Ja napotkałam komplikacje na samym początku, bo musiałam się od nowa rejestrować - nie wiem, czy wszystkie mamy tak miały
Nowy wygląd podoba mi się tak 50/50 jak na razie, ale to po prostu kwestia przyzwyczajenia ![]()
Większość mam pisała, że miała podobne problemy z rejestracją na początku ![]()
Tak zobaczysz że z czasem będziesz pisać jak na czacie. Kwestia przyzwyczajenia ale jak dla mnie to nowe forum o niebo lepsze ![]()
Super wiadomość!
Jestem z wami od 2016, gdy się urodziło moje pierwsze dziecko, mieszkałam poza PL i zamawiałam z PL produkcję, teraz jestem mamą 16msc córki i też jesteśmy z wami, już w PL. W drodze trzeci maluszek! Nie mam wątpliwości jaka firma będzie z nami ![]()
Mam nadzieję, że tak właśnie będzie:)
Tak jest fajnie można na szybko uzyskać odpowiedź lub komuś coś doradzić
Gratuluję :))
Dużo sił dla mamy przesyłam ![]()
![]()
![]()
![]()
Posiedziałam dzisiaj tutaj trochę i stwierdzam, że podoba mi się ta zmiana! Fajnie, że są powiadomienia o odpowiedziach na komentarze ![]()
Dzień dobry ! Milo jest wrócić ![]()
Super wiadomość - musiałam założyć nowe konto ![]()
No widzisz mówiła że to kwestia przyzwyczajenia
Nie martw się , ja też ![]()
Jak większość nas tutaj. Nowe forum nowe My ![]()
![]()
![]()
Nowy start, nowe przygody i trochę zamieszania ![]()
Ale takiego pozytywnego zamieszania ![]()
Tutaj zawsze milo sie wraca.
Hahah dokładnie nowe my nowe forum ![]()
![]()
Ale chyba większość z nas to mamusie ze starego forum ? Przynajmniej kojarzę niektóre Nicki
Ja jestem od kwietnia jak pojaeil mi sie synek na swiecie i szukalam kilku porad
oczywiscie znalazlam dlatego zostalam tu z Wami bo fajna atmosfera i mozna pogadac ![]()
Nie wiadomo bo niektóre z nas nicki pozmieniały na nowe bo na starym koncie nie chciało się zalogować. Więc nie wiadomo kto nowy kto stary ![]()
![]()
![]()
Ja jestem chyba pod innym nikiem
Na starym forum bylam jako Karolina16. Widze sporo nowych nicków takze faktycznie cieżko rozszyfrować Kto jest nowym użytkownikiem a Kto juz jakoś czas tutaj