Nowe forum Canpol babies!

Drogie mamy,
serdecznie witamy Was na nowym forum Canpol babies! :heart:

Program testowy Mam testerek już ruszył! Wybierzemy 20 najaktywniejszych użytkowniczek forum w czerwcu :heart_eyes: Porady mam nie będą aktywne w tym miesiącu.

Mamy nadzieję, że nowa platforma Wam się podoba! Jesteśmy ciekawi Waszej opinii, dlatego koniecznie podzielcie się swoimi odczuciami w komentarzach pod tym wątkiem. Może powinniśmy coś poprawić? Jesteś otwarci na Wasze sugestie.

Dziękujemy za bycie częścią społeczności Canpol babies :revolving_hearts:

7 polubień

Super wiadomość :wink: :slight_smile:

Ja póki co przyzwyczajam się do nowego forum także ciężko mi się wypowiedzieć. Z dnia na dzień coraz bardziej się odnajduje także nie jest źle :wink:

1 polubienie

Mnie się podoba jest bardziej przejrzyste :slightly_smiling_face:
Wygląda jak chat

1 polubienie

Właśnie odebrałam wiadomość :smiling_face: tak się cieszę, że już ruszyło:)

Wygląda super, chociaż trzeba czasu aby się odnaleźć tu na nowo :slightly_smiling_face: Czy też musiałyście założyć konto od nowa ?

Aa i gdzie znajdziemy informację co jest do testowania w tym miesiącu ?

2 polubienia

Cześć dziewczyny. Nowy wygląd forum super ale osobiście muszę się przyzwyczaić.
Również musiałam założyć nowe konto :wink:

Nowy wyglad super :slight_smile: niestety nie moglam sie zalogowac na stare konto. Wyskakiwalo ze nie istnieje. Wiec założylam nowe
Takze z tej strony Karolina16. Witam Wszystkich których nie znam jeszcze i Wszystkich z ktorymi mialam juz okazje sie zapoznać:)

1 polubienie

No właśnie ja też musiałam założyć nowe kontom w ogóle witajcie z powrotem :smiley::smiley:

Ale super wiadomość! :heart_eyes: Cieszę się, że ruszyło nowe forum :heart_eyes:

Chyba każdy musiał założyć nowe konto :slight_smile:

Chyba nie bo dziewczyny pisały że musiały zmienić tylko hasło

Jeju ale się cieszę , że już jest nowe forum :heart_eyes:

Ja musiałam założyć nowe :confused:

Hej! Dobrze, że wróciło w końcu
Co prawda na nowo musiałam założyć konto. Mam wrażenie teraz że piszę ze znajomymi na jakimś socjal mediach. Wszystko jasno i przejrzyście :smiling_face:

Dokładnie :smiling_face: Ale narazie jeszcze się tutaj gubię :see_no_evil:

1 polubienie

Ale super :heart_eyes: jakie przejrzyste forum :blush:

1 polubienie

Nowe forum jest swietne! Ucieszylam się bardzo na emaila, czekałam na niego już od kilku dni :blush: widziałam, że forum już funkcjonuje, ale miałam nadzieję, że jak będzie oficjalne otwarci to przywrócą zdezaktywowana konta, niestety musiałam założyć konto na nowo, ale nic to :grin: