Nowe forum Canpol babies!

Nowe forum - nowe konta :slight_smile:
Ale pewnie to troche potrwa zanim sie czlowiek na nowo ze wszytkim obyje.

Tak też zakładałam nowe konto

Ekstra :wink: teraz trzeba się tylko powoli przyzwyczaić do zmian

Hej hej!

Ja nie zakładałam nowego konta. Wpisałam w logowaniu maila i kliknęłam by mi przypomniało hasło. Dostałam na maila link i po kliknięciu nagle byłam zalogowana, także okaże się przy kolejnym logowaniu czy się tu dostanę:D

Nowe forum jest przejrzyste, całkiem jak na Lovi ale tam też po uruchomieniu nowego byłam kilka razy, więc się będę musiała przyzwyczaić :slight_smile:

Super, że forum ruszyło! Bardzo się cieszę, że powstało takie miejsce do wymiany doświadczeń między mamami. Przejrzysta strona, łatwo się odnaleźć. Program testowy to świetna motywacja do aktywności. Czekam z niecierpliwością na kolejne tematy i nowości! :blush:
jestem nowa trafiłam tu całkiem przypadkiem :wink:

1 polubienie

U mnie sie tak nie udalo. Ale jest nowr konto takze widocznie tak mialo byc :slightly_smiling_face:

Super że wkoncu ruszyło forum :wink: zawsze to jakaś wymiana doświadczeń , i pomoc też innym :wink:

3 polubienia

Mnie wyszło że mail nie znajduje się w bazie danych

Ale super, że już ruszyło forum :heart_eyes:

1 polubienie

O wow super informacje :smiling_face_with_three_hearts:

Bardzo się cieszymy :revolving_hearts: Mamy nadzieję, że jeszcze kilka dni i już będziesz w pełni swobodnie poruszała się po forum :sparkling_heart:

Tęskniłaś za forum? :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

Zajrzyj na główną stronę w zakładkę “Dołącz do mam Testerek” :sparkling_heart: W tym miesiącu do testowania będzie między innymi nasza nowość, czyli laktator muszlowy Milkshell :heart_eyes:

1 polubienie

Bardzo mi się podoba :star_struck: :star_struck:

1 polubienie

Witamy! Wspaniale, że jesteś z nami :sparkling_heart:

1 polubienie

ja już widziałam :slight_smile: mega jest ten zestaw :slight_smile:

1 polubienie

Dopiero dolaczylam, ale podoba mi sie tutaj :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Cudnie że wszytsko znowu śmiga i nie trzeba się logować non stop

To naprawdę świetny laktator :heart_eyes:

1 polubienie