bardzo duzym zaskoczeniem bylo brak mozliwosci zalogowania sie na stare konto ale moze cos przeoczylam
samo forum jak narazie wydaje sie logicznie ustalone, troche ciezko mi sie nim poruszac ale to kwestia przyzwyczajenia
Duży + , że już się strona tak nie zacina jak stare forum
Oj to prawda strona zdecydowanie szybciej chodzi niż poprzednia , warto było czekać tyle miesiecy bo jest zdecydowanie lepiej.
A zestaw do testowania super. Jestem aktualnie w ciąży więc myślę, że taki zestaw super by mi się przydał.
Witam, jestem tu Nowa, na spokojnie próbuje się odnaleźć. Przeczuwam że będzie mi Tu dobrze😊 Słoneczne pozdrowionka🌞
Nowe forum wygląda rewelacyjnie! Jest o wiele bardziej przejrzyste i przede wszystkim przy każdym otwarciu nowej karty nie wyświetlają się informacje o dołączeniu do newslettera! Super!
JeszcZe nie wiem jak się po forum poruszać ale mam nadzieję że zostanę tu na dłużej i jeśli będę miała jakieś pytania uzyskam na nie fachowe odpowiedzi.
To na pewno wszyscy służą tu z dużą pomocą
Z pewnością tak będzie zawsze są tutaj wartościowe odpowiedzi i wymiana informacji:)
Forum jest naprawdę przejrzyste i wygodne, super, że się pojawilo.
Mam nadzieję na fajne tematy i porady
Mega się cieszę że jesteśmy spowrotem
Dokładnie, mega nie mogłam się doczekać
Jest super mi się wszystko tu podoba
Tak o wydaje mi się że forum jest bardzo ulepszone. Wszystko super sprawnie działa
Tez tak miałam ,i trzeba bylo utworzyć nowe konto
SUPER @CanpolBabies_Redakcja 🩵🩷 dzięki że już można posac z innymi mamami
Dlaczego nie można miec mniej niz 20 znaków ? Hmmm nie mogę przy mniejszej ilości znaków dodać komentarza do innego komentarza
To chyba zasady forum Eby odpowiedzi nie były typu , tak jest,
Też mi się wydaje że to może mieć taki związek
Szkoda tez ze musialam utworzyć nowe konto ;( ale widze ze jest większa grupa ,która takie nowe konta musiała stworzyć
Pewno tak bo nawet teraz nie moge dodać kilka znaków ;D
Też pojawia się komunikat ,że za szybko dodaje posty i musze czekać.
Ograniczenie do min 20 znaków, to tez średnie moim zdaniem
Ooo to też jest denerwujące
Hihihi takim tempem z dodawaniem postów z ograniczeniem ja na bank nie wygram nagrody w czerwcu
No szkoda ze nie mogłam zalogować się na stare konto ;(