Nowe forum Canpol babies!

bardzo duzym zaskoczeniem bylo brak mozliwosci zalogowania sie na stare konto :slight_smile: ale moze cos przeoczylam :slightly_smiling_face:
samo forum jak narazie wydaje sie logicznie ustalone, troche ciezko mi sie nim poruszac ale to kwestia przyzwyczajenia

1 polubienie

Duży + , że już się strona tak nie zacina jak stare forum :wink:

1 polubienie

Oj to prawda strona zdecydowanie szybciej chodzi niż poprzednia , warto było czekać tyle miesiecy bo jest zdecydowanie lepiej.
A zestaw do testowania super. Jestem aktualnie w ciąży więc myślę, że taki zestaw super by mi się przydał.

1 polubienie

Witam, jestem tu Nowa, na spokojnie próbuje się odnaleźć. Przeczuwam że będzie mi Tu dobrze😊 Słoneczne pozdrowionka🌞

1 polubienie

Nowe forum wygląda rewelacyjnie! Jest o wiele bardziej przejrzyste i przede wszystkim przy każdym otwarciu nowej karty nie wyświetlają się informacje o dołączeniu do newslettera! Super!

1 polubienie

JeszcZe nie wiem jak się po forum poruszać ale mam nadzieję że zostanę tu na dłużej i jeśli będę miała jakieś pytania uzyskam na nie fachowe odpowiedzi.

1 polubienie

To na pewno :slight_smile: wszyscy służą tu z dużą pomocą :smiling_face:

2 polubienia

Z pewnością tak będzie :slight_smile: zawsze są tutaj wartościowe odpowiedzi i wymiana informacji:)

1 polubienie

Forum jest naprawdę przejrzyste i wygodne, super, że się pojawilo.

Mam nadzieję na fajne tematy i porady :slight_smile:

1 polubienie

Mega się cieszę że jesteśmy spowrotem

1 polubienie

Dokładnie, mega nie mogłam się doczekać :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Jest super mi się wszystko tu podoba

1 polubienie

Tak o wydaje mi się że forum jest bardzo ulepszone. Wszystko super sprawnie działa

1 polubienie

Tez tak miałam ,i trzeba bylo utworzyć nowe konto

SUPER @CanpolBabies_Redakcja 🩵🩷 dzięki że już można posac z innymi mamami :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

Dlaczego nie można miec mniej niz 20 znaków ? Hmmm nie mogę przy mniejszej ilości znaków dodać komentarza do innego komentarza :frowning:

To chyba zasady forum Eby odpowiedzi nie były typu , tak jest,

Też mi się wydaje że to może mieć taki związek

Szkoda tez ze musialam utworzyć nowe konto ;( ale widze ze jest większa grupa ,która takie nowe konta musiała stworzyć

Pewno tak :wink: bo nawet teraz nie moge dodać kilka znaków ;D
Też pojawia się komunikat ,że za szybko dodaje posty i musze czekać.
Ograniczenie do min 20 znaków, to tez średnie moim zdaniem :slight_smile:

Ooo to też jest denerwujące

Hihihi takim tempem z dodawaniem postów z ograniczeniem ja na bank nie wygram nagrody w czerwcu :wink:

No szkoda ze nie mogłam zalogować się na stare konto ;(