Na bank, no i teraz też nie mogę dodac kilku znaków ![]()
Dokładnie, to by mogli zmienić…
Nowa zasada pewnie żeby odpowiedzi były bardziej złożone bo faktycznie poprzednio tego chyba nie było
Nie było, ale czasami jak chce już coś dodać i brakuje mi jednej literki, żeby było 20 znaków to denerwuje
O to nie miałam takiego komunikatu ale chyba nie dawałam tak dużo kom
Też tak miałam z tym że mi zablokowali na 15 godzin
A czy ktos wie co z dodawaniem porad?
Właśnie ci odpisałam w innym wątku że też nie mogłam znaleźć tego.
Forum jest przejrzyste i pełne ciekawych treści. Ta wymiana kobiecych, maminych doświadczeń jest świetna. To co na pewno by wzbogaciło forum to udostępnianie filmików instruktażowych, jak radzić sobie z różnymi wyzwaniami- np. kolki, rozszerzanie diety maluszka.
W tym miesiącu nie mozna dodawać.
Też tak niestety miałam
Pewnie jeszcze nad tym pracują ![]()
Dziękuję za info😊… Mam nadzieje ze w nastepnym miesiacu juz bedzie mozna😊
Było w poście że w tym miesiącu nie ma porad
Niestety nie zauwazylam tego, jeszcze za bardzo sie nie odnajduję na nowym forum😊
Serio a mnie się wydawało że porady ruszą w tym miesiącu ![]()
Nowe forum, nowe konto
same nowości- jestem na tak! ![]()
Fajny wygląd ma nowa strona i jest bardziej intuicyjna. Ja na forum wracam po kilku latach w kolejnej ciąży by móc wymieniać sie doswiadczeniami a także dowiedziec się o aktualnych nowinkach w dziecięcym świecie.
Nie mialam problemu z zalogowaniem sie na stare konto, wpisałam email i zresetowałam haslo.
Mam nadzieje ze z dnia na dzień jeszcze bardziej polubie nową wersję forum ![]()
![]()
Zgadzam się! Ostatnio mi się wyświetlił jakiś stary post jak radzić sobie z kółkami z filmikiem. Myślę, że coś takiego bardzo by się przydało!