Nowe forum Canpol babies!

Na bank, no i teraz też nie mogę dodac kilku znaków :wink:

Dokładnie, to by mogli zmienić…

Nowa zasada pewnie żeby odpowiedzi były bardziej złożone bo faktycznie poprzednio tego chyba nie było

Nie było, ale czasami jak chce już coś dodać i brakuje mi jednej literki, żeby było 20 znaków to denerwuje

O to nie miałam takiego komunikatu ale chyba nie dawałam tak dużo kom

Też tak miałam z tym że mi zablokowali na 15 godzin

A czy ktos wie co z dodawaniem porad?

Właśnie ci odpisałam w innym wątku że też nie mogłam znaleźć tego.

1 polubienie

Forum jest przejrzyste i pełne ciekawych treści. Ta wymiana kobiecych, maminych doświadczeń jest świetna. To co na pewno by wzbogaciło forum to udostępnianie filmików instruktażowych, jak radzić sobie z różnymi wyzwaniami- np. kolki, rozszerzanie diety maluszka.

1 polubienie

W tym miesiącu nie mozna dodawać.

1 polubienie

Też tak niestety miałam

Pewnie jeszcze nad tym pracują :wink:

Dziękuję za info😊… Mam nadzieje ze w nastepnym miesiacu juz bedzie mozna😊

1 polubienie

Było w poście że w tym miesiącu nie ma porad

1 polubienie

Niestety nie zauwazylam tego, jeszcze za bardzo sie nie odnajduję na nowym forum😊

Serio a mnie się wydawało że porady ruszą w tym miesiącu :face_with_diagonal_mouth:

Nowe forum, nowe konto :slight_smile: same nowości- jestem na tak! :slight_smile:

Faktycznie jest

Fajny wygląd ma nowa strona i jest bardziej intuicyjna. Ja na forum wracam po kilku latach w kolejnej ciąży by móc wymieniać sie doswiadczeniami a także dowiedziec się o aktualnych nowinkach w dziecięcym świecie.
Nie mialam problemu z zalogowaniem sie na stare konto, wpisałam email i zresetowałam haslo.
Mam nadzieje ze z dnia na dzień jeszcze bardziej polubie nową wersję forum :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Zgadzam się! Ostatnio mi się wyświetlił jakiś stary post jak radzić sobie z kółkami z filmikiem. Myślę, że coś takiego bardzo by się przydało!