w ogole… po jednym dniu dostalam bana na forum - ze wzgledu na ilosc postów ![]()
Ja nie moglam dodawac wiecej niz 3 posty pod watkiem. Ale chyba juz moge ![]()
Mysle ze wszystko bedzie caly czas udokonalane i bedzie dzialalo jak nalezy.
Czekamy z niecierpliwością na wybór zwyciężczyń. Wszystkie mamy zasługują na prezenty. ![]()
U nowych użytkowników jest włączana blokada pierwszego dnia, żeby nie dodać za dużo postów.
tylko ze kazdy tu jest nowy ![]()
No właśnie ![]()
każdy jest nowy
Część osob odzyskala stare konta ![]()
I to jest super ![]()
Ja żałuję ze nie mogłam. Pisalam do canpolbabies.com odpisali z pomocą , ale juz zdarzyłam nowe konto zalozyc bo nie moglam się doczekac nowego looku stronki ![]()
![]()
Ja też pisałam, ale odpisali żeby założyć nowe ![]()
Mi tez najpierw napisali zeby niwe konto otworzyć , a potem ,że wystarczy zresetować haslo do starego
Jaa też tak miałam ![]()
Mi też odpisali, żeby założyć nowe konto bo miałam zablokowane tymczasowo i nic nie mogłam robić, mogłam tylko czytać
Jeszcze mogłoby to się zmienić, że można napisać mniej niż te 20 znaków
Też mi podpisali żeby hasło zmienić ale maila nie było w bazie danych więc musiałam założyć nowe
Ja też pisałam o przywrócenie konta , nie zdarzyli mi odp i już miałam nowe konto . Już zostałam przy nowym koncie
Tak nieraz ktoś zada pytanie że krótka odpowiedź wystarczy , nieraz jest to trochę uciążliwe .
Może się to zmieni jak będzie wyższy poziom zaufania ![]()
Oby tak było , a jak się zdobywa wyższe poziomy zaufania . Dużo osób ma już konta odzyskane to powinni mieć już konta zaufane.
Nowa strona, nowe zasady nie mam pojęcia, jak to dokładnie działa, chyba trzeba po prostu cierpliwie czekać
Ja po chyba 2 dniach doatalam email ze mam jakis wyzszy poziom zaufania czy jakos tak
dzieki temu pod danym wątkiem mogę juz zamieszczac wiecej niz 3 posty.
Niestety u mnie reset hasla byl niemozliwy. Emaila nie bylo w bazie. Dziwne bo dostalam wiadomosc od canpola ze forum rusza na tego emaila. Widocznie cos tam w systemie jeszxze nie do końca dziala na 100%.