Nowe forum Canpol babies!

w ogole… po jednym dniu dostalam bana na forum - ze wzgledu na ilosc postów :frowning:

Ja nie moglam dodawac wiecej niz 3 posty pod watkiem. Ale chyba juz moge :slight_smile:
Mysle ze wszystko bedzie caly czas udokonalane i bedzie dzialalo jak nalezy.

Czekamy z niecierpliwością na wybór zwyciężczyń. Wszystkie mamy zasługują na prezenty. :slight_smile:

U nowych użytkowników jest włączana blokada pierwszego dnia, żeby nie dodać za dużo postów.

tylko ze kazdy tu jest nowy :smiley:

No właśnie :rofl::rofl: każdy jest nowy

Część osob odzyskala stare konta :slight_smile:

I to jest super :muscle:
Ja żałuję ze nie mogłam. Pisalam do canpolbabies.com odpisali z pomocą , ale juz zdarzyłam nowe konto zalozyc bo nie moglam się doczekac nowego looku stronki :ok_hand::star_struck:

Ja też pisałam, ale odpisali żeby założyć nowe :smiling_face:

Mi tez najpierw napisali zeby niwe konto otworzyć , a potem ,że wystarczy zresetować haslo do starego

Jaa też tak miałam :face_with_peeking_eye:

Mi też odpisali, żeby założyć nowe konto bo miałam zablokowane tymczasowo i nic nie mogłam robić, mogłam tylko czytać

Jeszcze mogłoby to się zmienić, że można napisać mniej niż te 20 znaków

1 polubienie

Też mi podpisali żeby hasło zmienić ale maila nie było w bazie danych więc musiałam założyć nowe

Ja też pisałam o przywrócenie konta , nie zdarzyli mi odp i już miałam nowe konto . Już zostałam przy nowym koncie

Tak nieraz ktoś zada pytanie że krótka odpowiedź wystarczy , nieraz jest to trochę uciążliwe .

Może się to zmieni jak będzie wyższy poziom zaufania :slight_smile:

1 polubienie

Oby tak było , a jak się zdobywa wyższe poziomy zaufania . Dużo osób ma już konta odzyskane to powinni mieć już konta zaufane.

1 polubienie

Nowa strona, nowe zasady nie mam pojęcia, jak to dokładnie działa, chyba trzeba po prostu cierpliwie czekać

2 polubienia

Ja po chyba 2 dniach doatalam email ze mam jakis wyzszy poziom zaufania czy jakos tak :slight_smile: dzieki temu pod danym wątkiem mogę juz zamieszczac wiecej niz 3 posty.

Niestety u mnie reset hasla byl niemozliwy. Emaila nie bylo w bazie. Dziwne bo dostalam wiadomosc od canpola ze forum rusza na tego emaila. Widocznie cos tam w systemie jeszxze nie do końca dziala na 100%.

1 polubienie