Hejka dziewczyny,
Widziałyście nowe produkty jakie wprowadziła firma?
Chusteczki 99%wody, dużo produktów okołoporodowych?
Korzystałyście już? Jakie macie odczucia?
Jestem przed kompletowaniem wyprawki do szpitala i się zastanawiam czy się sprawdzą?
Ja korzystałam z podkładów i podpasek poporodowych to bardzo dobrze mi się sprawdziły, duży plus u mnie za pasek z klejem, Bella mama np fajniej chłonęła ale fakt że to się przesuwa itd to jest średnie. Majtki też były okej, ja raczej jestem z grupy która nie uważa że horizon jest najlepszy bo zdecydowanie Babyono u mnie wygrało. na pewno teraz jakbym kupowała kupiłabym butelkę do podmywania Canpol bo zdecydowanie tańsza opcja i wydaje mi się że lepsza w użytkowaniu byłaby niż lansinoh
Ja miałam z Canpol i naprawdę bardzo fajna w użyciu. Wzięłam ze względu właśnie na to, że była tańsza od Lansinoh i serio fajna
Co do majtek horizon mi się też nie sprawdził, u mnie fajnie się nosiły bella mama
i tak, zgadzam się też z tym plusem za pasek klejący
Kurcze nie wiedziałam że mają nowe. Już patrzę na pewno wypróbuję te majtki mogą być strzałem w 10
Chusteczki 99% woda super, ja to wgl nie lubię tych pachnących.
Ja miałam w szpitalu Horizon i masakra, i męża poprosiłam żeby mi kupił inne i właśnie wziął Canpol to super były, takie wygodne. A tych nowych majtek jestem strasznie ciekawa, wydaje się że ta gumkę na brzuch mają taką wygodną. Ja brzuch po CC to miałam większy niż przed porodem i właśnie ta gumka w Horizon mnie tak gniotla
Jeszcze nie miałam okazji ich zobaczyć, ale chętnie sprawdzę, bo takie produkty zawsze mogą się przydać
Nie widziałam jeszcze tych nowych produktów, ale z chęcią dowiem się więcej Jestem ciekawa, jak sprawdzają się te chusteczki 99%
Widziałam i bardzo chciałabym przetestować !
Mnie jeszcze ciekawią te wkłady chłodzące do majtek i żelowe na piersi oraz tabletki do zmywarki.
O tabletki też są? Ciekawe czy są na tyle delikatne że można myć też butelki wówczas
Tabletki do zmywarki też mają? Kurcze muszę przejrzeć tą ofertę nowości
Ja używam z Canpol podkładów małych i dużych i chusteczek tych suchych bawełniane bodajże , jestem bardzo zadowolona
Tak! Widziałam i bardzo mnie zainteresowały szczególnie chusteczki 99% wody. Idealne dla noworodka. Te okołoporodowe produkty też wyglądają sensownie.
Chusteczki 99% wody super delikatne, idealne na start. Okołoporodowe też zapowiadają się dobrze. Warto mieć w wyprawce, szczególnie na pierwsze dni z maluszkiem.
Musimy właśnie przetestować chusteczki bo jak narazie tylko jedne mi odpowiadają. Reszta nawet jak jest bezzapachowa to mi jakoś dziwnie „śmierdzą”
Ja do tej pory używałam z babaydream z rosmana albo z musteli, ale jestem właśnie ciekawa jak te z Canpol się sprawdza.
Widziałam też ostatnio z Dady biedronkowa, ale nie kupiłam żeby przetestować.
Staram się śledzić wszystkie nowości ale mam wrażenie , że nie nadążam
zdecydowanie lubię produkty od canpol babies i towarzyszą nam od pierwszego dziecka
czyli już od 10 lat
bo są z nami przy każdej ciąży , porodzie i rodzicielstwie
Ja tak najbardziej poznałam tę markę przez to forum się bardziej zainteresowałam
Widziałam wkładki jednorazowe chłodzące , to musi byc ulga na bank dla mamy po urodzeniu.
Też myślę ze nawet w lato podczas okresu by sie sprawdziły jakoś od czasu do czasu
Kompresy na piersi tez super
Ja na dniach bede testowac te ws,ystkie produkty, czekaja juz w walizce do szpitala. Na dniach rodzę… chociaz z rozwarciem 3 cm chodzę juz poltora tygodnia…