Oj tak, jak w domku, albo na kawce u koleżanek 🩷🎀
No ja akurat to kawe z wiadra pije bo nie spie ![]()
![]()
Ojej
A ja wodę zamiast kawy, bo odrzut od kawy mam ![]()
🩷
Tu jest moderator który pilnuje porządku u zachowań mam na fb pewnie nie ma wiec sobie mamy pozwalają na więcej
Ale tutaj moderator jeszcze się raczej nie wtracil w żadną rozmowę. Tutaj po prostu jesteśmy takie super ![]()
![]()
nie kłócimy się . Każda napiszę co uważa i tyle nawet jak inna się z tym nie zdadzą to odpisze w ludzki sposób i nikt na nikogo się nie obraża. Ja jestem tutaj ponad dwa lata i jeszcze się nie zdarzyło żeby redakcja musiała interweniować i teoretycznie każda z nas mogła by sobie pozwolić na więcej ale co po psuć atmosferę i w ogóle nie ma takiej potrzeby
Ja śpię ale kawę z wiadra też piję
widzę że znowu wracam do starych nawyków picia kilku kaw dziennie i dziś już boli mnie glowa- pierwszy raz od bardzo dawna
No bo nic się nie działało. Gdyby się zadziało to pewnie była by interwencja
bardziej bym to nazwala ze tu nie trzeba wyzej władzy bo dziewczyny same pilnuja siebie nowych i calej reszty .
przestrzegany jest regulamin, przypominany nowym i dziewczyny sa po prostu normalne pomocne.
a na fb to niezaleznie ile adminów by nie było to cyrki sie dzieja i to miejsce do wylewania swoich pomyj.
A to niby skąd tam się biorą cyrki a tu nie? Przecież każdy też może tu się zalogować i też mogą się pojawić mamy które będą np . niemile …. Moim zdaniem jest cicha piecza …. Co widać nawet po poście na tematu chatu GPT
O tym samym pomyślałam ja mogłam być tu już od 2018 roku ![]()
![]()
![]()
moim zdaniem tu nie ma bo jest pilnowane przez stałe bywalczynie i kazdy wie ze tu redakcja zaglada . jak ktos ma problem to udzial tu jest dobrowolny
a tam robią co chcą i bardziej sa anonimowi
@MamusiaNM o tak właśnie o to chodzi super to podsumowałaś ![]()
Ja jedynie wyraziłam swoje zdanie, że redakcja jest dobrym duchem tu i jestem prawie pewna że tu zagląda i jakby coś się działo to by interweniowała
Co do fb to się nie wypowiadam bo nigdy na żadnej grupie dla mam nie byłam bo mi to nie było potrzebne i w sumie nadal nie mam takiej potrzeby ![]()
No jasne że tak ale tutaj nie ma potrzeby interwencji. Jeszcze nie było takich akcji.
A to niby skąd tam się biorą cyrki a tu nie?
Może dlatego że tutaj nikt nie wdaje sie w bezsensowne dyskusje bo nie ma po co. I na Facebooku nic nie wygrywasz a tutaj już tak masz szansę na testy. Każda wie że gdyby obrażała inne użytkowniczki możemy oflagować post i w tedy redakcja się temu przygląda może taką osobę zablokować i nici z testów
Dlatego napisałam że redakcja jest dobrym duchem. Oflagować może każdy redakcja też to pewnie weryfikuje bo może ktoś to robić złośliwie na przykład. Pisze hipotetycznie oczywiście
nie ma co gdybać co by bylo gdyby ![]()
raczej każda jest tutaj bo chce a nie po tworzenie czy ogladanie dram, jest tu fajna pomocna społeczność z ktorej można czerpać naprawde duzo fajnej wiedzy lub dzielic się własną
Dokładnie tak. Każda dzieli się swoimi przekonaniami i to jest super. Można naprawdę dużo się dowiedzieć o ciąży o dzieciach bo teoria to jedno ale jednak nie raz życie pokazuje że jest inaczej. Można się tutaj też wyżalić i żadna nie zostanie zjechana albo nazwana zła matką. ![]()
O Taak, Ja lubię to miejsce i wszystkie mamusie stąd ![]()
![]()
No ale to jest oczywista oczywistość, po to jest to forum stworzone by można było wymieniać się wiedzą i doświadczeniem albo zadać pytania. To jest niezaprzeczalna cecha tego forum.
Ja też lubię tu zaglądać ![]()