To ja tyle czasu traciłam na grupach matkowych facebookowych xd a też mogłam od 2023 roku być tu ![]()
Ja się boję tych grup na fb - w żadnej nie jestem ![]()
![]()
Ja jestem na kilku i co prawda nie udzielam się ale lubię poczytać komentarze
booooze co tam się nieraz dzieje, no w pale się nie mieści ![]()
Najlepsza to chyba Mamy mamom, nawet moja szwagierka która nie ma dzieci ją obserwuje bo lubi czytać dramy ![]()
Mi wyświetlają się czasami posty na tablicy. I te posty to jeszcze nic, ale tak jak piszesz te dramy to dopiero ![]()
![]()
![]()
Ja sobie oszczędziłam i w ogole nie ma mnie w takich grupach
na bank jakbym napisała jakis post pytający to mnie mnie maDki zjadły ![]()
Ja też nie jestem na takich grupach ale na yt jest gość który wyciąga z tych grup “najciekawsze” dramy i różne smaczki i mąż czasem go puszcza to koszmar ….
A jak się ten kanał nazywa ?
Teraz nie pamiętam, muszę męża zapytać
To jest blejtram , tak się ten gościu nazywa z tego co mi mąż napisał ![]()
No tam ludzie o wszystko się kłócą ![]()
![]()
![]()
A wiedziałyście że są śliniaki jednorazowe dla maluchów ? Dziś w sklepie zauważyłam
Super sprawa na wyjazdy czy spcery ![]()
Widzialam właśnie kiedyś na IG te śliniaki. Na wyjazdy super sprawa ![]()
Ja też się usunęłam
bo tam wieczny hejt .
Dla mnie te grupy to sekta ![]()
Ale tak samo, 3 lata temu przygotowywałam się do operacji i też należałam na grupy na fb - co byś nie napisała tam, poprosiłam o pomoc to hejt i jazda po tobie ![]()
![]()
@Magdallenka0897
Ja byłam w grupie mam KPI, i bardzo dużo wiedzy tam znalazłam za pierwszym razem. Ale teraz jak tę wiedzę już mam, to się wypisałam
za duży rygor dla mnie.
Ja jestem jeszcze na lokalnej grupie, ale ostatnio kupiłam używane zabawki które miały być nowe i teraz mnie denerwuje ta grupa ![]()
@daga1271
No właśnie, na początku takie grupy potrafią mega pomóc, bo można się dużo dowiedzieć. Ale im dłużej się tam jest, tym bardziej widać te dramy i dziwne zasady
Ja dlatego też ograniczyłam, bo momentami zamiast wsparcia jest tylko ocenianie ludzi. A z tymi zabawkami to serio słabo… człowiek ufa, a potem takie akcje ![]()
No nie wiem, ja z kolei nie lubię być w takich grupach. Jedynie jestem tych grupach oddam za darmo i w jakiś grupach wydarzeniami w moim mieście czy na moim osiedlu. Właśnie nie przepadam za takim „niby” grupami wsparcia bo jakoś mnie to nie przekonuje.
Dlatego nie ma sensu o cokolwiek tam pytać, teraz dużo dziewczyn pisze anonimowo bo się właśnie boją tego hejtu i się nie dziwię
Wow ale super i nie ma tych zakamarków jak w wiekszosci bidonów
super łatwy w utrzymaniu czystości
te bidoniki musimy zakupić , kurcze ciekawe czy jakieś promki canpol w niedlugim czasie planuje:thinking:
Za to tu na grupie zeobilo sie tak domowo haha, nie widze u nas takiego jadu
ale prawdopodobnie dlatego, że nie ma az tylu ludzi