NOWOŚĆ Bidon na wodę od 2,5 r.ż Junior

To ja tyle czasu traciłam na grupach matkowych facebookowych xd a też mogłam od 2023 roku być tu :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Ja się boję tych grup na fb - w żadnej nie jestem :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Ja jestem na kilku i co prawda nie udzielam się ale lubię poczytać komentarze :sweat_smile: booooze co tam się nieraz dzieje, no w pale się nie mieści :laughing:
Najlepsza to chyba Mamy mamom, nawet moja szwagierka która nie ma dzieci ją obserwuje bo lubi czytać dramy :joy:

3 polubienia

Mi wyświetlają się czasami posty na tablicy. I te posty to jeszcze nic, ale tak jak piszesz te dramy to dopiero :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Ja sobie oszczędziłam i w ogole nie ma mnie w takich grupach :joy: na bank jakbym napisała jakis post pytający to mnie mnie maDki zjadły :joy:

2 polubienia

Ja też nie jestem na takich grupach ale na yt jest gość który wyciąga z tych grup “najciekawsze” dramy i różne smaczki i mąż czasem go puszcza to koszmar ….

1 polubienie

A jak się ten kanał nazywa ?

Teraz nie pamiętam, muszę męża zapytać

To jest blejtram , tak się ten gościu nazywa z tego co mi mąż napisał :upside_down_face:

2 polubienia

No tam ludzie o wszystko się kłócą :rofl::rofl::rofl:

A wiedziałyście że są śliniaki jednorazowe dla maluchów ? Dziś w sklepie zauważyłam

Super sprawa na wyjazdy czy spcery :face_with_peeking_eye:

5 polubień

Widzialam właśnie kiedyś na IG te śliniaki. Na wyjazdy super sprawa :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ja też się usunęłam :see_no_evil: bo tam wieczny hejt .

1 polubienie

Dla mnie te grupy to sekta :sweat_smile:
Ale tak samo, 3 lata temu przygotowywałam się do operacji i też należałam na grupy na fb - co byś nie napisała tam, poprosiłam o pomoc to hejt i jazda po tobie :face_with_peeking_eye::confused:
@Magdallenka0897

Ja byłam w grupie mam KPI, i bardzo dużo wiedzy tam znalazłam za pierwszym razem. Ale teraz jak tę wiedzę już mam, to się wypisałam :grinning: za duży rygor dla mnie.
Ja jestem jeszcze na lokalnej grupie, ale ostatnio kupiłam używane zabawki które miały być nowe i teraz mnie denerwuje ta grupa :grinning:

@daga1271
No właśnie, na początku takie grupy potrafią mega pomóc, bo można się dużo dowiedzieć. Ale im dłużej się tam jest, tym bardziej widać te dramy i dziwne zasady :sweat_smile: Ja dlatego też ograniczyłam, bo momentami zamiast wsparcia jest tylko ocenianie ludzi. A z tymi zabawkami to serio słabo… człowiek ufa, a potem takie akcje :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

No nie wiem, ja z kolei nie lubię być w takich grupach. Jedynie jestem tych grupach oddam za darmo i w jakiś grupach wydarzeniami w moim mieście czy na moim osiedlu. Właśnie nie przepadam za takim „niby” grupami wsparcia bo jakoś mnie to nie przekonuje.

Dlatego nie ma sensu o cokolwiek tam pytać, teraz dużo dziewczyn pisze anonimowo bo się właśnie boją tego hejtu i się nie dziwię

Wow ale super i nie ma tych zakamarków jak w wiekszosci bidonów :heart_eyes: super łatwy w utrzymaniu czystości :blush: te bidoniki musimy zakupić , kurcze ciekawe czy jakieś promki canpol w niedlugim czasie planuje​:thinking:

2 polubienia

Za to tu na grupie zeobilo sie tak domowo haha, nie widze u nas takiego jadu :face_with_hand_over_mouth: ale prawdopodobnie dlatego, że nie ma az tylu ludzi

5 polubień