NOWOŚĆ Bidon na wodę od 2,5 r.ż Junior

I do tego ten smart sens :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: ale by było super :star_struck:

Oooo laktator jest byłoby super przetestować …… ja jestem na etapie wymiany i to by było fajne

Noooo może @CanpolBabies_Redakcja poslucha nasze prośby i da bidonik dla maluszków i nowość od 2,5 r.z. do testów , taaak w sam raz na ciepłą wiosne i nadchodzące lato :hugs::hugs: nooooo chyba że bedzie całkiem jeszcze inna nowość i nas zaskoczą :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::grinning:

1 polubienie

Bidoniki super i laktator też super ….wszystko będzie fajne

2 polubienia

Dokladnie bidony super jakby były do testow chetniebysmy je sprawdzili :slight_smile:

3 polubienia

Było by naprawdę ekstra :slight_smile:

A co jeszcze bywało do testów?

Laktator, zabawki , aspirator do nosa, ekspres do mleka to za mojej kadencji :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Były i maty do zabaw :slight_smile: taka kontrastowa i z liskiem :slight_smile: przynajmniej odkąd ja jestem. Na ta drugą się nawet zalapalam i Synek testowal. A teraz i córeczka korzysta

1 polubienie

Oooo zabawki? Fajnie. No to niezłe rzeczy

Zabawki jakby jakieś znowu były też by było fajnie :smiley:

1 polubienie

I chyba też kiedyś były maty , ale za nich czasow ani razu :see_no_evil: edit . @Kalusia161 nie widziałam , że napisałaś o tym

Ja jestem od 2023 i byly 2 razy.
Raz byla taka:

A drugi raz kontrastowa :slight_smile:

4 polubienia

Piękna mata edukacyjna

Ooo, to mi się podoba! Różowy jest prześliczny :face_holding_back_tears:🩷

Bardzo fajny ten bidonik, mega mi się podoba :star_struck:

1 polubienie

Wow swietna i jaka duza :wink:

1 polubienie

Mnóstwo rzeczy , zabawki : sensoryczne książeczki . Miseczki talerzyki , śliniaki , sztućce . Butelki podgrzewacz sterylizator , smoczki , laktatory , podkłady , chusteczki , aspiratory do nosa , tabletki do zmywarki , płyn do czyszczenia butelek , szczotki do mycia butelek , ociekacz na butle , szczotka do włosów , obcinaczki do paznokci , maty edukacyjne , karuzela nad łóżeczko … prawie wszystko co mają i mieli w asortymencie :slight_smile:

1 polubienie

Wow, no to mega dużo rzeczy o bardzo różnorodne. Fajnie, dziękuję za informację……

Ale fajnie , chciałoby się taką do testów :slight_smile: @Mamamamusia Woow to sporo tego było . A Ty od kiedy tu jesteś na forum ? :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia