NOWOŚĆ Bidon na wodę od 2,5 r.ż Junior

oo fajnie ze zdj dalas :slight_smile: zapisuje i dam znac jak spróbuję :heart:

Dzieki, jak bede w Auchan to kupię na próbę może

1 polubienie

Ja na tym napoju uwielbiam pudding chia albo tapiokę :blue_heart:

No ja używałam roślinnych do wsypywania femaltikera

Oo masakra jakoś ja bym nie mogła tego przełknąć , nie wiem dziwnie mi by było sam fakt

Ja ostatnio kupiłam na próbę i nie zasmakowało mi

To juz kwestia gustu :grin: ja na początku nie lubiłam roślinnych napojów a teraz nie wyobrażam sobie kawy ze zwykłym mlekiem

1 polubienie

Wracając do głównego wątku właśnie otworzyłam bidon bo wczoraj zamawiałam :smiley:

Róż jest baaaardzo mocno Różowy wygląda jak piwonia :grin:

5 polubień

Ale uroczy kolor , zachwycona jestem

Noooo :face_with_peeking_eye: mega różowy jest, faktycznie wściekły róż

Piękny jest jak moja mała będzie piła już z bidona na pewno jej go kupię 🩷🩷

Mi ryżowe z rossmana nie smakuje rwz kupiłam i wylałam bo taki jakiś dziwnie wyglądał jak zważony :slightly_frowning_face:
@Mama.kacperka ja tak samo nie mogła bym przełknąć nawet takich nalessników🙄
@MamaSloneczka piękny kolor różowy w sam raz dla córeczki :heart:

Ja bym miała problem nawet posmakować takie z lodówki czy dobre , :sweat_smile: jak na początku odciągałam to syn wypijał :grinning:

Ja to damo jak zciągałam i fo lodówki miałam wrażenie że dziwne to mleko jest a jeszcze jak była siara :smile: pomarańczowe :sweat_smile:

Ale on jest piękny! Podoba mi się :smiling_face_with_three_hearts:

Faktycznie bardzo bardzo różowy, ale moim zdaniem to nawet lepiej, bo dłużej będzie piękny :slight_smile:

Ja uwielbiam każdy odcień różu :smiley:

Ja będę musiała co la wybrać do żłobka jak młody pójdzie ale bardziej l jednak z rurka a nie z ustnikiem

u Ciebie to na spokojnie zdecydowanie rurka bo będzie mu latwiej pic i by inne dzieci mu nie wylaly przypadkiem
na ustnik jeszcze dorośnie:)
wazne by sie też dobrze i szybko zaklimatyzowal w zlobku

Noooo powiem Wam że koloru się taaak intensywnego niespodziewalam :crazy_face: 3 tygn temu dalam jej z butelki z ustnikiem to się oblewała a z tego idzie nawet nawet :slight_smile: podoba mi się w nim otwieranie płynne i córa sama paluszkiem może otworzyć i zamknąć :slight_smile: