NOWOŚĆ Bidon na wodę od 2,5 r.ż Junior

U nas akurat na topie motyw dinozaura :sauropod: super opcja dla starszy dzieci :heart:

Prezentują się suuuper! :star_struck::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:
A do tego jakie prześliczne printy :heart_eyes: ten beżowy…cudo :heart: jak Synek będzie większy to już wiem jaki bidonik mu zakupię! :star_struck:

A tymczasem może skuszę się i sprezentuję mojemu chrześniakowi, bo akurat jest w tym wieku, że przyda mu się do żłobka i na wszelkie wyjścia :grin::star_struck:

My zawsze mowilismy , ze nasza mala to pterodaktyl :rofl: wiec i mi ten bezowy sie podoba w dinozaury :grin:

1 polubienie

O jakie świetne bidony! Super, że mają dużą pojemność i są łatwe w czyszczeniu! Właśnie ostatnio zastanawiałam się nad zakupem bidonu dla synka, bo czasem na wyjścia pojemność 300 ml to już jest za mało! A łatwość czyszczenia to naprawdę duży plus, bo osobiście nie lubię bidonów gdzie jest dużo zakamarków i ciężko jest to wszystko doczyścić.

Dokładnie ka co chwilę muszę wyrzucać bo ciemny osad się zbiera k nie da się tego doczyścić niczym . Także u mnie już tyle bidonów przerobiliśmy :laughing:

Moj maluch jeszcze za mały na bidon ale te wyglądają fajnie.

1 polubienie

Coś mam przeczucie że to będą kolejne produkty do testów :blush:

1 polubienie

O tym samym pomyślałam, fajnie by bylo

Ja też , fajnie by było przetestować :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face:

1 polubienie

Oj mam nadzieję. Bo to niesprawiedliwe że jest wszystko tylko dla mam i maluszków a większe dzieci to co :grin::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::blush:

3 polubienia

Oj tak nadają się do testów bardzo :))

Racja :wink::wink: moze reakcja wyslucha prosb starszych dzieci :rofl::see_no_evil::heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Mój świeżo upieczony przedszkolak na pewno będzie idealnym testerem :grin: kocha bidony i w domu muszę chować żeby piła normalnie z kubka :sweat_smile:

To mojego uczę pić z kubka otwartej ale taki bidon był by super na spacery

Piękna szata graficzna :smiling_face_with_three_hearts:

Super bidony, piekne kolory i printy. Też mi się wydaje, że będą do testów niedługo.

Czekamy z niecierpliwością :face_with_hand_over_mouth::smiling_face:

1 polubienie

No właśnie a mój we wrześniu do przedszkola to jak bez bidonu :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile: mój też kocha pić ze wszystkiego co nie jest normalną szklanką. Słuchaj może to głupie ale mój mały pije ze słoika :rofl::rofl: potrzeba matką wynalazków. Wlewa sobie picie do słoika i z niego pije jeszcze w tedy tak pomalutku dziubek robi i wciąga to picie haha. Lepsze to niż słomki. Polecam spróbować :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ooo to byłoby ekstra :star_struck::star_struck:

Bardzo ladne te bidony :slightly_smiling_face: Pewnie zakupimy na nową przygodę z przedszkolem pd września