NOWOŚĆ Bidon na wodę od 2,5 r.ż Junior

No cóż za umiejętność :grin: ja byłam zaskoczona że córka potrafi się napić z butelki zwykłej i się nie polała. A jeszcze “niedawno” byłam przerażona nauką picia przy rd… chociaż nie wiem kiedy więcej wody rozlewała, jako roczniak czy 3 latek :see_no_evil: czy Wasze dzieci też mają genialne pomysły wlewania picia z kubka do posiłków?:face_with_peeking_eye: Moja ostatnio do barszczu wlała herbatę…i potem to zjadła

Ja kilka razy widziałam jak dzieci w kfc czy w Ikea nalewały pice do kubka - nalewały wszystkie możliwe napoje do jednego a poziej to piły :see_no_evil:

Ogólnie chyba dzieci lubią przelewać haha. Mój też ma czasem dwa kubki albo dwa słoiki :rofl::rofl: przelew z jednego do drugiego i dopiero pije

Mój mąż też tak robi :sweat_smile: nawet miał na ten napój jakąś specjalną nazwę, ale zapomniałam, kiedyś nawet próbowałam - nie jest takie złe :grinning::sweat_smile:

Moj synek (2,5) ostatnio wlał wodę z sokiem malinowym do rosolu. A poten troxhe tego rosolu zjadl. Czesro tez robi na odwrot - do kubka wrzuca np pomidora czy cos i potem pije z wkladka

1 polubienie

Fanta i Sprite ? Bo ja w szkole też tak robiłam :see_no_evil:

Syn szawgierki też tak robi, przelewa, robi zlewki a kubków a potem pije :wink:

Chociaż przemyca trochę warzyw do diety :rofl: dzieciaki to są cudaki mają niezłe pomysły.

@Wesola95 :rofl: kociołek panoramiksa tylko bez alkoholu

Ja przemycam owoce w plackach z jajkiem i kaszą manną albo z maka owsianką albo orkiszową

Hahaha :sweat_smile: to mój na razie jest na tyle malutki, że jedynie co to moczy palce w kubku z wodą :joy::joy:
Ale wszystko przed nami :joy:

1 polubienie

Akurat musimy kupić nowy bidon, lecę przyjrzeć się im bliżej, bo zapowiadają się super:)

testowala któraś z was moze jux ten bidon dla dzieciaczka 2+ ?

Bardzo się cieszymy, dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Ekstra, że się podobają! Dziękujemy :heart_eyes: :sparkling_heart:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :sparkling_heart:

1 polubienie

Zobaczymy, co da się zrobić :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

6 polubień

Czyli jest nadzieja :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

@Karcia musimy czekać, moze akurat :rofl:

1 polubienie

No bidoniki byłyby super do testów

Redakcja dała nadzieję więc jestem dobrej myśli. Będziemy czekać z niecierpliwością :grin::grin:

1 polubienie