No cóż za umiejętność
ja byłam zaskoczona że córka potrafi się napić z butelki zwykłej i się nie polała. A jeszcze “niedawno” byłam przerażona nauką picia przy rd… chociaż nie wiem kiedy więcej wody rozlewała, jako roczniak czy 3 latek
czy Wasze dzieci też mają genialne pomysły wlewania picia z kubka do posiłków?
Moja ostatnio do barszczu wlała herbatę…i potem to zjadła
Ja kilka razy widziałam jak dzieci w kfc czy w Ikea nalewały pice do kubka - nalewały wszystkie możliwe napoje do jednego a poziej to piły ![]()
Ogólnie chyba dzieci lubią przelewać haha. Mój też ma czasem dwa kubki albo dwa słoiki ![]()
przelew z jednego do drugiego i dopiero pije
Mój mąż też tak robi
nawet miał na ten napój jakąś specjalną nazwę, ale zapomniałam, kiedyś nawet próbowałam - nie jest takie złe ![]()
![]()
Moj synek (2,5) ostatnio wlał wodę z sokiem malinowym do rosolu. A poten troxhe tego rosolu zjadl. Czesro tez robi na odwrot - do kubka wrzuca np pomidora czy cos i potem pije z wkladka
Fanta i Sprite ? Bo ja w szkole też tak robiłam ![]()
Syn szawgierki też tak robi, przelewa, robi zlewki a kubków a potem pije ![]()
Chociaż przemyca trochę warzyw do diety
dzieciaki to są cudaki mają niezłe pomysły.
@Wesola95
kociołek panoramiksa tylko bez alkoholu
Ja przemycam owoce w plackach z jajkiem i kaszą manną albo z maka owsianką albo orkiszową
Hahaha
to mój na razie jest na tyle malutki, że jedynie co to moczy palce w kubku z wodą ![]()
![]()
Ale wszystko przed nami ![]()
Akurat musimy kupić nowy bidon, lecę przyjrzeć się im bliżej, bo zapowiadają się super:)
testowala któraś z was moze jux ten bidon dla dzieciaczka 2+ ?
Bardzo się cieszymy, dziękujemy
![]()
Ekstra, że się podobają! Dziękujemy
![]()
Bardzo dziękujemy za miłe słowa ![]()
Zobaczymy, co da się zrobić
![]()
Czyli jest nadzieja ![]()
![]()
@Karcia musimy czekać, moze akurat ![]()
No bidoniki byłyby super do testów
Redakcja dała nadzieję więc jestem dobrej myśli. Będziemy czekać z niecierpliwością ![]()
![]()