NOWOŚĆ Bidon na wodę od 2,5 r.ż Junior

To może w następnym miesiącu :smiling_face::smiling_face:

Było by wspaniale :slight_smile:

Taak, pojawiła się nutka nadziei, więc miejmy dobre przeczucia! :star_struck::star_struck::heart_eyes::smiley:

1 polubienie

Myślę, że się doczekamy w końcu. Ja bym chętnie przygarnęła jakiś zestawik do rozszerzenia diety :heart:

@magdap_96 My to chcemy expres :face_with_hand_over_mouth:🩷 pamiętaj 🩷:cherry_blossom::rofl:

Oj tak ja bym bardzo chciała żeby te bidony były do testów , ogólnie myślałam że może będą w tym miesiącu :smile: takie nadzieje miałam :smile: ale wydają się na porządne.

1 polubienie

Może bliżej wiosny :tulip: na spacerki na wodę do testów idealne :ok_hand:

Życzę Ci żebyś miała okazję przetestować ekspres bo to na serio mega ułatwienie. Chciałam namówić męża na ekspres ale marudził że jest niepotrzebny a teraz sam sobie nie wyobraża życia bez ekspresu. Chociaż tak się przyzwyczaiłam do wygody że ciężko mi jest jak karmienie wypada poza domem :see_no_evil:

1 polubienie

Czytałam o ekspresach i są mega. W którymś miesiącu widziałam że były do testów

1 polubienie

Nie tylko ty byś chciała. Ja też czekam na nie hihi

1 polubienie

Tak :slight_smile: były w grudniu do testów :slight_smile:

3 polubienia

Ekspres pamietam i codziennie afirmuje. A jeszcze bardziej go pragnę bo synek coś mi się znowu nie najada i musze mieszać mleczko. Nowe butelki zaczynamy testować i są super to teraz do zestawu ekspresik jak znalazł :grin:

2 polubienia

Znam to jak wyjechaliśmy do rodziców na weekend to brak ekspresu się dawało odczuć:smile: dobrze że termos miałam :smile: jak to się ludzie przyzwyczają do wygody :laughing:

Oby się udało do tego czasu jak już zakończę karmić piersią :pleading_face:

Ja dostałam do testów w idealnym momencie - ja synek nie chciał juz pić mojego mleka (po nim i tak miał bóle brzuszka :frowning: ) więc przechodziliśmy na mm z karmienia mieszanego. Przez ekspres nie wiem co z czasem robić :joy: nie ściągam swojego mleka, nie muszę podgrzewać wody ( nigdy nie wiedziałam ile synek zje i ile podgrzać)

1 polubienie

Przy drugim na pewno sobie go kupię , bo wątpię że bedzie jeszcze raz do testów aktualnie większość co tu jest już go ma :wink:

1 polubienie

A ja liczę że będzi :slightly_smiling_face: kiedyś i będą miały szansę te dziewczyny które jeszcze nie mają go :kissing:

Mój mąż tez twierdził że po co Nam :stuck_out_tongue: A teraz dba o niego i szczęśliwy że tak szybko się mleczko robi

Taki ekspres do mm jest piękna sprawa :grin: ja rozumiem on miesza i podgrzewa mleko tak?

Tak tak- podgrzewa wodę a następnie miesza z mm :slight_smile: mleko robi się dosłownie w kilka sekund