To może w następnym miesiącu ![]()
![]()
Było by wspaniale ![]()
Taak, pojawiła się nutka nadziei, więc miejmy dobre przeczucia! ![]()
![]()
![]()
![]()
Myślę, że się doczekamy w końcu. Ja bym chętnie przygarnęła jakiś zestawik do rozszerzenia diety ![]()
@magdap_96 My to chcemy expres
🩷 pamiętaj 🩷:cherry_blossom:![]()
Oj tak ja bym bardzo chciała żeby te bidony były do testów , ogólnie myślałam że może będą w tym miesiącu
takie nadzieje miałam
ale wydają się na porządne.
Może bliżej wiosny
na spacerki na wodę do testów idealne ![]()
Życzę Ci żebyś miała okazję przetestować ekspres bo to na serio mega ułatwienie. Chciałam namówić męża na ekspres ale marudził że jest niepotrzebny a teraz sam sobie nie wyobraża życia bez ekspresu. Chociaż tak się przyzwyczaiłam do wygody że ciężko mi jest jak karmienie wypada poza domem ![]()
Czytałam o ekspresach i są mega. W którymś miesiącu widziałam że były do testów
Nie tylko ty byś chciała. Ja też czekam na nie hihi
Tak
były w grudniu do testów ![]()
Ekspres pamietam i codziennie afirmuje. A jeszcze bardziej go pragnę bo synek coś mi się znowu nie najada i musze mieszać mleczko. Nowe butelki zaczynamy testować i są super to teraz do zestawu ekspresik jak znalazł ![]()
Znam to jak wyjechaliśmy do rodziców na weekend to brak ekspresu się dawało odczuć:smile: dobrze że termos miałam
jak to się ludzie przyzwyczają do wygody ![]()
Oby się udało do tego czasu jak już zakończę karmić piersią ![]()
Ja dostałam do testów w idealnym momencie - ja synek nie chciał juz pić mojego mleka (po nim i tak miał bóle brzuszka
) więc przechodziliśmy na mm z karmienia mieszanego. Przez ekspres nie wiem co z czasem robić
nie ściągam swojego mleka, nie muszę podgrzewać wody ( nigdy nie wiedziałam ile synek zje i ile podgrzać)
Przy drugim na pewno sobie go kupię , bo wątpię że bedzie jeszcze raz do testów aktualnie większość co tu jest już go ma ![]()
A ja liczę że będzi
kiedyś i będą miały szansę te dziewczyny które jeszcze nie mają go ![]()
Mój mąż tez twierdził że po co Nam
A teraz dba o niego i szczęśliwy że tak szybko się mleczko robi
Taki ekspres do mm jest piękna sprawa
ja rozumiem on miesza i podgrzewa mleko tak?
Tak tak- podgrzewa wodę a następnie miesza z mm
mleko robi się dosłownie w kilka sekund