Super sprawa, mega przydatne a w nocy to skarb na wagę złota
Może jeszcze kiedyś będą do testów ![]()
Fajnie by było. Ja jeszcze bym chciała przetestować ten laktator bo jak teraz będę go radość to będę musiała w dzień odciągać mleko
Dawno nie bylo laktatora jakies 4 msc temu wiec kto wie ![]()
![]()
Ale jeszcze może być ten bidon co jest nowością. No ciekawe co będzie
Ja się nadal czaję na ten smart sense ![]()
A może będzie bidon i zestaw do RD ? Ostatnio jest duzo postów na IG z zestawem do RD (śliniaczki, talerzyk, miseczka). Fajnie jakby był taki zestaw do testowania bo przyznam ten zestaw mnie mega zauroczył, zwłaszcza talerzyk - miś.
Świetnie się prezentują i na pewno są wygodne dla maluszka. Następnym razem wypróbujemy te, bo aktualnie w tym tygodniu kupiłam już wersję z obciążeniem z kotkiem
Który też super się prezentuje, a córka to kociara i tylko z tego bidonu teraz pije ![]()
No ciekawe co będzie. Taki bidonik też by był super, bo lada chwila też już będziemy z niego korzystać na spacerach
jestem zachwycona jak opisujesz ekspers do mleczka - pozostale mamy rowniez , ale Ciebie o nim widzę najwięcej
az chce się go miec przyznam
teraz np u nas to było by zloto bo mała raczki wklada do puszki , palce białe , nieraz gimnaatyna aby i butelki nie wylala ani puszki nie wywróciła
Bidon zamówiony ![]()
Bedzieny testowac niedlugo
To daj znać jaki jest czy zadowolona jesteś
Też zamówiłam będzie super do przedszkola ![]()
Jesli go nie masz to polecam ja szczerze powiem jak bym miała jeszcze kiedyś mieć dziecko to już nigdy nie karmiłabym butelką bez ekspresu do mleka. Naprawdę jesli się niemasz to warto zainwestować, to mega wielka pomoc przy maluszku .
@Mamuska357 ja mam nadzieję że będa bidony do testów ale było by super ![]()
@SylwiaMK o ja też widziałam ten talerzyk miś , bardzo mi się podoba ![]()
@zylciaaaa mamy te bidoniki dla starszej córeczki i kochamy je wymieniamy co jakiś czas .
@Kalusia161 daj znać jak się sprawdza , i jak prezentuje na żywo.
Też mi taka myśl przeszła o zestawie do RD i byłoby super bo zaraz nas to czeka ![]()
Zawsze mnie to bardziej ciekawiło co do testów niż same wyniki ![]()
![]()
![]()
Też mam tak samo
te wyniki to taki miły dostatek, ale najbardziej wyczekuje na info co będzie do testów ![]()
No tak ale wyniki to nagrody tego co wyczekujecie
więc wszystko to się składa w jedną całość
I ta ciekawość czy pojawiło się coś nowego jakaś nowość na rynku
może teraz na Wielkanoc na kwiecień będą jakieś nowości ![]()
![]()
![]()
Wrzucę zdjecie jak przyjdzie ![]()
Pewnie Maly bedzie chciał os razu korzystac. Takze zobaczymy.