NOWOŚĆ Bidon na wodę od 2,5 r.ż Junior

Już bidon i majtki to nowość :smiling_face:

No ciekawe, ta firma zawsze zaskakuje :heart_eyes:

Hahahha myślałam że tylko ja tak mam xD

Jej fajnie było by żeby bidoniki były , moje starsze córki by coś przetestowały a nie tylko maluszek :laughing: mój mały tester :smile:

Wszystkie tak mamy :rofl::face_holding_back_tears:
@Patrycjaw25 ooo o właśnie coś dla starszych by było fajne :face_holding_back_tears:

Może nas wysłuchają i będą :smiley:

1 polubienie

Fajnie by było :heart_eyes:te bidoniki są cudne :heart_eyes: któraś z dziewczyn pisała że je zamówiła ciekawe jak się sprawdzają :smiley:

No właśnie, niech koniecznie da nam znać :star_struck:

Tak, @Kalusia161 pisała że zamówiła :slight_smile: swoją drogą ciekawe,czy już go ma :smiley: i jak się on w łapkach malucha prezentuje :slight_smile:

No to @Kalusia161 gdzie jesteś wzywany cię tutaj. Prosimy o recenzję bidonu bo też chce zamówić :grin::grin:

1 polubienie

Ale masz dobrą pamięć :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

Czasami :laughing: a tutaj poprostu przejechałam wyżej i zobaczyłam która mama miała kupić ;D

Haah no to @Kalusia161 czekamy na opinię i wyślij zdjęcie jestem bardzo ciekawa :heart_eyes:

Wywołujemy @Kalusia161 :smile:

Tak jest już u Nas. Zapomnialam o zdjęciach. Ledwo umylam i maly przejąl.
Lekki. Fajny. Bedzie latwy w utrzymaniu czystości .
Synek mial.go w żłobku dzisiaj i wszystko ok. Nie przecieka.

Jak nie zapomnie zrobiw jutro zdjecia. Jest mnie tu mniej bo jakos nie wyrabiam

3 polubienia

A co się dzieje u Ciebie ?

Świetnie są wszystkie wzory, chyba najbardziej urzekły mnie dinozaury :t_rex::sweat_smile: , aczkolwiek niestety musimy poczekać aż mały podrośnie, by móc przetestować :heart::see_no_evil:

1 polubienie

Też mam tego czasu ostatnio dużo mniej im cieplej na dworze , przez spacery częste czas mi szybciej mija

No mniej czasu ogółem jest ale i tak was
Widuję tu często :joy: mój szkrab powinien mieć już dawna pierwszą drzemkę i nic…… łazi i nie chce spać :rofl:

A moje dwie panny śpią wiec internety nadrabiam :crazy_face::crazy_face::crazy_face: