Najgorzej bo w takiej pralko suszarce np można załadować na jakimś cyklu 5 kg prania ale dwa razy mniej suszenia więc musiałam robić alko kilka małych prań albo właśnie puszczać później sam cykl suszenia
Dlatego mam w domu przygotowane miesiące na nią !
To ja tylko podpowiem że zwróć uwagę że drzwiczki z pralki i suszarki otwierają się na inne strony. Najlepiej jak najpierw jest pralka a później suszarka, my zrobiliśmy na odwrót i za każdym razem jak przekładam pranie do suszarki to się wkurzam, bo drzwiczki mi przeszkadzają. A na odwrót nie mogę dać bo dopływ wody jest tylko w miejscu gdzie stoi pralka ![]()
Suszarki mają czasami opcję przełożenia drzwiczek ale pralki już nie
A jak mam przewidziane pralka a nad mis suszarka ? To chyba nie bedize kolidowało
Nawet nie wiedziałam że drzwiczki są w różnych kierunkach otwierana ![]()
A to na luzie, nie będzie kolidowało
my zaplanowaliśmy że będziemy mieć pralkę i suszarkę obok a pomiędzy kran w pralni żeby zaorać plamy ręcznie itp no i nie pomyśleliśmy w którą stronę sprzęty się otwierają ![]()
Ja mam dwa oddzielne urządzenia ale nie miałam wcześniej łączonej żeby porównać. I jestem zadowolona. Ale moja siostra ma łączoną i też mówi że super i nie narzeka. Tylko że ona jednak rzadziej w niej suszy
Ooo to słuszna uwaga. Jak będę kiedyś kupować to zwrócę na to uwagę … człowiek wszystkiego się uczy i dowiaduje właśnie już z doświadczenia innych osób
I totalnie o tym nie wiedziałam
jeszcze mi się marzy taka półeczka pomiędzy nimi żeby sobie pranie wyciągnąć i położyć na półce koszyk . Ciekawe czy to się sprawdzi ![]()
polke pomiędzy jeszczd takiego nie spotkalam ale osobiście chciałam miec cos takiego
by byl “blat roboczy” wlasnie postawic coś czy pranie do powieszenia i tam juz trzymać kosze z praniem
Też bym chciała no ale miejsca brak więc mamy jedno na drugim
Zakochalam się
jeszcze wysuwana deska do prasowania i noo bajeczne pomieszcze zagospodarowane na 200%
Do tego te stonowane kolory ![]()
Oooo ale czaderska szafka w ścianie cargo i wieszaczki na pranie. Noo Noo nooo to fajnie wygląda
Moja pralnia będzie wyglądać w ten sposób , tyle że te pralka będzie pod suszarka jednak zmieniłam wtedy zdanie ![]()
Bo jednak w pdalce pozostaje gdzieś ta wilgoć i grzyby się tworza i jak suszy się coeplym powietrzem to te ubrania jak stechniętę śmierdzą tą pralką
O taak ! Wlansie śmierdzi takim grzybem , ale może ja często klikam prani i szurnie w jednym , ciekawe czy jakbym dała pranie i później osobny program na suszenie zmieniło by to coś ![]()
Super pralnia. Zazdroszczę
u nas się niestety nie zmieści tyle szafek, a bardzo mi tego brakuje. Mieliśmy w planach dać dużą szafę do pralni ale wtedy nie będziemy mieli miejsca na deskę do prasowania i na suszarkę taką tradycyjną bo jednak czasami coś mi się zdarzy dać na taką suszarkę
U nas w piwnicy musiałam mieć takie miejsce ! Tak brakuje tego w domu rodzinnym
Powiem vi że mimo czyszczenia pralki roznymi specyfikami to i tak ten smród gdzieś zostaję
xzasem nie wiem czym to czyścić
Kupiłam mocny środek do czyszczenia pralki
Uu zapisane ! Spróbuję może u mnie też da radę . U nas w pralce godzinę pranie jest w 45 stopniach ![]()