NOWOŚĆ Canpol babies Hipoalergiczny eko-płyn do prania dla niemowląt

Drogie mamy, przedstawiamy naszą NOWOŚĆ hipoalergiczny płyn do prania, który zadba o czystość ubrań całej rodziny – bezpieczny już od 1. dnia życia dziecka. :baby::herb:

Płyn dostępny tutaj: https://canpolbabies.com/p/hipoalergiczny-eko-plyn-do-prania-dla-niemowlat-1-5l

:sparkles: Hipoalergiczna, dermatologicznie przebadana formuła.

:sparkles: Aż 90% składników pochodzenia naturalnego.

:sparkles: Bez dodatku kompozycji zapachowych i barwników.

:sparkles: Skuteczny do prania białych i kolorowych tkanin.

:sparkles: Wydajne opakowanie 1,5 l – do około 37 prań.

:green_heart: Podwójnie potwierdzona jakość:

:heavy_check_mark: EU Ecolabel – certyfikat potwierdzający wysokie standardy ekologiczne i troskę o środowisko.

:heavy_check_mark: Asthma Allergy Nordic – certyfikat potwierdzający bezpieczeństwo dla osób z alergiami i wrażliwą skórą oraz minimalizujący ryzyko podrażnień.

Delikatny dla skóry, skuteczny w działaniu i przyjazny dla środowiska – idealny wybór do codziennego prania ubrań całej rodziny :blue_heart: Drogie mamy, co myślicie o naszej nowości?

9 polubień

Bardzo fajna nowość :hugs: Podoba mi się że produkt ma delikatny skład i nie zawiera zbędnych dodatków :smiling_face: Fajnie że jest łagodny dla skóry i można go używać na co dzień do prania rzeczy dla całej rodziny :smiling_face:

Bardzo podoba mi się, że postawiliście na brak kompozycji zapachowych i barwników. Przy małych dzieciach to dla mnie ogromny plus. Chętnie sprawdziłabym, jak radzi sobie z trudniejszymi plamami po rozszerzaniu diety. :blush: najbardziej cenię produkty, które są delikatne dla skóry ale też skuteczne. Jeśli rzeczywiście dopiera dziecięce ubranka i nie podrażnia, to zapowiada się bardzo ciekawa nowość. :green_heart:

1 polubienie

Jak super że jest uniwersalny i do koloru i bieli. Wlewam w swojej pralce na maxa płyn do prania i ona sama dozuje więc takie rozwiązanie jest dla mnie idealne. I duży plus za brak kompozycji zapachowych przy dziecku dla mnie to ogromny plus i nie tylko bo sama takich zapachowych też nie lubię.

1 polubienie

Jestem go bardzo, ale to bardzo ciekawa :green_heart:
Świetna nowość!
Tabletki do zmywarki i plyn do mycia butelek są rewelacykne… takze man badzieję, że o tym plynie tez bedę mogla za jakis czas tak napisać.

Jestem jego ciekawa ! :heart_eyes: na razie używamy płyny które kupiłam ale jak się skończą chętnie to wypróbuję :heart_eyes:

Mnie najbardziej przekonuje ten dziubek do Nalewania, wydaje sie bardzo praktyczny , funkcjonalny. Ciekawa jestem zapachu tego płynu - czy nie dodając płyny do płukania pranie będzie pachniało :slight_smile:
Ciekawi mnie jak on sobie poradzi z plamami np po kupkach badz jedzonku :slight_smile:
Zastanawiam się , czy będą próbki w saszetkach , np aby dołączyć je do zakupów , tak aby rodzice mogli wypróbować czy podpasuje maluchowi :slight_smile:

Wydaje się , że będzie to naprawdę świetny płyn do prania . Hipoalergiczny to bardzo ważne bo teraz wiele dzieci niestety ma różne alergie . Naturalny wiadomo to duży plus . Super , że jest do kolorowych i białych tkanin , nie trzeba kupować dwóch różnych płynów . Pojemność duża to też lubię , bo wystarcza na długo . I dziubek do nalewania coś czego brakuje w płynach . Taka prosta rzecz , a zdecydowanie ułatwia nalewanie płynu .

Prezentuje się super! Jestem bardzo ciekawa jak radzi sobie z plamami z marchewki czy :poop::sweat_smile:

1 polubienie

Dla mnie super rozwiazanie :white_heart::white_heart:
Kapsułki do zmywarki u nas mega sie sprawdziły i jestem z nich zadowolona i jestem pewna, że ten płyn bedzie rewelacyjny :white_heart:

Jak dla mnie bomba. W ogóle wszystkie nowości od Canpol mi się bardzo podobają :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Dla mnie duzyyplus za to że jest uniwersalny i nie trzeba kupować osobno do białego i do koloru.

Ja też jestem mega ciekawa tego płynu, w dzisiejszych czasach fajnie jak są na rynku produkty które mają prosty skład i są delikatne dla
skóry. Właśnie się zastanawiam czy ma jakiś zapach i czy dopierze plamy nawet te ze żłobka :sweat_smile:

To jest coś cudownego ! Chciałabym zobaczyć jak działa w praktyce

Będzie dostępny w Rossmanie?

Brzmi naprawdę zachęcająco! :star_struck: :smiling_face_with_three_hearts: :green_heart:

Dla delikatnej i wrażliwej skóry naszych Maluszków, wygląda na bardzo dobry wybór :smiling_face: z chęcią przekonamy się “na własnej skórze” jak się sprawdza ta nowość :star_struck:

I co dla mnie dodatkowo bardzo na plus - jeden produkt do prania kolorów i bieli! :grin: Uwielbiam takie uniwersalne płyny do prania, zawsze takich szukam aby uniknąć nadmiaru różnorodnych specyfików :grinning:

No i dla całej rodziny, aby wszystkie ubrania można było wyprać przy użyciu jednego produktu, podoba mi się ! 🩵

jestem bardzo ciekawa tego płynu tym bardziej że jest bezzapachowy. ciekawe jaki to ma wplyw na swiezosc i zapach prania :thinking:
patrzac przez pryzmat tabletek i plynu do butelek kusi jeszcze bardziej :star_struck:

Swietna nowość :heart_eyes::heart_eyes: ja zawsze czekam na wasze nowości :heart_eyes::heart_eyes: i to jest swietna wiadomość coś dla nas​:heart_eyes::heart_eyes:

Ciekawa jestem jak się sprawdzi. Chyba sobie zamówię już i będę testować, akurat kończy mi się płyn do kolorów :sweat_smile:
A może Canpol wypuści też płyn do płukania, skoro już mamy do prania? Przydałby się taki o naturalnym składzie :heart:

Swietna nowosc ! Jestem bardzo ciekawa tego plynu :smiling_face_with_three_hearts: jeszcze nigdy nie rozczarowalam sie nowoscią od Canpol wiec juz tuptam nozkami , zeby wyprobowac i tą :smiling_face_with_three_hearts:
Z wielkich plusow to oczywoscie Ekolabel :heart_eyes:wiec wiem , ze jest bezpieczny dla mojej malej kokosi :heart_eyes:

Na pewno wypróbuję ten płyn, do zmywarki już innych kapsułek nie kupuje :blush: super że jest uniwersalny, bo zawsze kupuję tylko do kolorów i traktuje jako uniwersalny, a ten załatwi sprawę :grinning: Fajnie jakby był dostępny w Rossmanie :+1:t2: