Drogie mamy, przedstawiamy naszą NOWOŚĆhipoalergiczny płyn do prania, który zadba o czystość ubrań całej rodziny – bezpieczny już od 1. dnia życia dziecka.
EU Ecolabel – certyfikat potwierdzający wysokie standardy ekologiczne i troskę o środowisko.
Asthma Allergy Nordic – certyfikat potwierdzający bezpieczeństwo dla osób z alergiami i wrażliwą skórą oraz minimalizujący ryzyko podrażnień.
Delikatny dla skóry, skuteczny w działaniu i przyjazny dla środowiska – idealny wybór do codziennego prania ubrań całej rodziny Drogie mamy, co myślicie o naszej nowości?
Bardzo fajna nowość Podoba mi się że produkt ma delikatny skład i nie zawiera zbędnych dodatków Fajnie że jest łagodny dla skóry i można go używać na co dzień do prania rzeczy dla całej rodziny
Bardzo podoba mi się, że postawiliście na brak kompozycji zapachowych i barwników. Przy małych dzieciach to dla mnie ogromny plus. Chętnie sprawdziłabym, jak radzi sobie z trudniejszymi plamami po rozszerzaniu diety. najbardziej cenię produkty, które są delikatne dla skóry ale też skuteczne. Jeśli rzeczywiście dopiera dziecięce ubranka i nie podrażnia, to zapowiada się bardzo ciekawa nowość.
Jak super że jest uniwersalny i do koloru i bieli. Wlewam w swojej pralce na maxa płyn do prania i ona sama dozuje więc takie rozwiązanie jest dla mnie idealne. I duży plus za brak kompozycji zapachowych przy dziecku dla mnie to ogromny plus i nie tylko bo sama takich zapachowych też nie lubię.
Jestem go bardzo, ale to bardzo ciekawa
Świetna nowość!
Tabletki do zmywarki i plyn do mycia butelek są rewelacykne… takze man badzieję, że o tym plynie tez bedę mogla za jakis czas tak napisać.
Mnie najbardziej przekonuje ten dziubek do Nalewania, wydaje sie bardzo praktyczny , funkcjonalny. Ciekawa jestem zapachu tego płynu - czy nie dodając płyny do płukania pranie będzie pachniało
Ciekawi mnie jak on sobie poradzi z plamami np po kupkach badz jedzonku
Zastanawiam się , czy będą próbki w saszetkach , np aby dołączyć je do zakupów , tak aby rodzice mogli wypróbować czy podpasuje maluchowi
Wydaje się , że będzie to naprawdę świetny płyn do prania . Hipoalergiczny to bardzo ważne bo teraz wiele dzieci niestety ma różne alergie . Naturalny wiadomo to duży plus . Super , że jest do kolorowych i białych tkanin , nie trzeba kupować dwóch różnych płynów . Pojemność duża to też lubię , bo wystarcza na długo . I dziubek do nalewania coś czego brakuje w płynach . Taka prosta rzecz , a zdecydowanie ułatwia nalewanie płynu .
Jak dla mnie bomba. W ogóle wszystkie nowości od Canpol mi się bardzo podobają
Dla mnie duzyyplus za to że jest uniwersalny i nie trzeba kupować osobno do białego i do koloru.
Ja też jestem mega ciekawa tego płynu, w dzisiejszych czasach fajnie jak są na rynku produkty które mają prosty skład i są delikatne dla
skóry. Właśnie się zastanawiam czy ma jakiś zapach i czy dopierze plamy nawet te ze żłobka
Dla delikatnej i wrażliwej skóry naszych Maluszków, wygląda na bardzo dobry wybór z chęcią przekonamy się “na własnej skórze” jak się sprawdza ta nowość
I co dla mnie dodatkowo bardzo na plus - jeden produkt do prania kolorów i bieli! Uwielbiam takie uniwersalne płyny do prania, zawsze takich szukam aby uniknąć nadmiaru różnorodnych specyfików
No i dla całej rodziny, aby wszystkie ubrania można było wyprać przy użyciu jednego produktu, podoba mi się ! 🩵
jestem bardzo ciekawa tego płynu tym bardziej że jest bezzapachowy. ciekawe jaki to ma wplyw na swiezosc i zapach prania
patrzac przez pryzmat tabletek i plynu do butelek kusi jeszcze bardziej
Ciekawa jestem jak się sprawdzi. Chyba sobie zamówię już i będę testować, akurat kończy mi się płyn do kolorów
A może Canpol wypuści też płyn do płukania, skoro już mamy do prania? Przydałby się taki o naturalnym składzie
Swietna nowosc ! Jestem bardzo ciekawa tego plynu jeszcze nigdy nie rozczarowalam sie nowoscią od Canpol wiec juz tuptam nozkami , zeby wyprobowac i tą
Z wielkich plusow to oczywoscie Ekolabel wiec wiem , ze jest bezpieczny dla mojej malej kokosi
Na pewno wypróbuję ten płyn, do zmywarki już innych kapsułek nie kupuje super że jest uniwersalny, bo zawsze kupuję tylko do kolorów i traktuje jako uniwersalny, a ten załatwi sprawę Fajnie jakby był dostępny w Rossmanie
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.