NOWOŚĆ Canpol babies Hipoalergiczny eko-płyn do prania dla niemowląt

Bardzo się cieszymy, że nasz płyn robi dobre pierwsze wrażenie! Przetestujesz? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Super, że nasze produkty dobrze się u Ciebie sprawdzają! Mamy nadzieję, że płyn do prania dołączy do tego grona :grin: :sparkling_heart:

1 polubienie

Na ten moment nie mamy dostępnych próbek, ale dziękujemy za sugestię! :heart:

Praktyczne rozwiązania to podstawa przy maluszkach, trzeba sobie ułatwiać :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

1 polubienie

Dziękujemy za miłe słowa! :grin: :heart:

Na pewno damy znać, jeśli się pojawi :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

2 polubienia

Na pewno dołączy :heart::blue_heart:

Bardzo chętnie :slight_smile: :slight_smile:

Myślę , że to było świetne rozwiązanie i już w innym wątku nawet mamy ten pomysł podawały :grinning::grinning::grinning:

Trzymam was za słowo :muscle::muscle::muscle::laughing:

1 polubienie

Jestem bardzo ciekawa produktu, ponieważ skład w przypadku wyboru produktów dla dziecka ma dla mnie ogromne znaczenie, napewno bliżej porodu skusze się również na tabletki do zmywarki i płyn :slight_smile:

Ale super, że sa takie produkty jak ten. Teraz coraz mniej jest produktów które pomimo nazwy np. Eco czy Bio mają prosty i dobry skład.

1 polubienie

Cudownie że na rynku pojawia się córa więcej takich produktów

Super się cieszę że będę miała możliwość go przetestować 🫶🏻🥰

2 polubienia

No też jestem ciekawa jego …. Na ten moment mam zapas loveli więc jak już się skończy to się zastanawiam nad tym by spróbować

1 polubienie

Ja też ! Będziemy testować :slight_smile:

2 polubienia

Ja też :smiling_face_with_three_hearts: jestem go bardzo ciekawa

1 polubienie

Jeju ja tak samo super że się udało :slight_smile:

Ciekawe kiedy paczuszki będą nadane , bo już się nie mogę doczekać :smiley:

1 polubienie

Też jestem ciekawa bo planujemy wyjazd i mam nadzieję że się nie minę z paczką :smiley: