To zostawi u sasiada jak bedzie dzwonił do Ciebie , że już jest ![]()
![]()
Mieszkamy w nowym bloku tak średnio znamy sąsiadów z naszego piętra w sumie
Zawsze można przekierować do punktu GLS są w zabkach o innych sklepach
A wiecie ile w gls moze w punkcie czekać paczka dni ?
Nie jestem pewna czy nie tydzień
O rany to mega długo, super
Wydaje mi się że krócej. Coś koło 5 dni
To i tak sporo więc super
Ja przekierowuje sobie zawsze do żabki i mam na odbior 7 dni
To na pewno już wrócę ![]()
Również nie mogę doczekać się paczuszki , bo chciałabym już ten płyn przetestować . Pranie mam do zrobienia dla maluszka ale jeszcze trochę poczekam . Mam inne ale ciekawi mnie ten jakie będą ciuszki
wrażenie robi super więc myślę że również pranie będzie po nim ok ![]()
Jakoś w tamtym miesiącu chyba szybko paczka przyszła , albo tak szybko to zleciało . Dłużej czeka się na wyniki. ![]()
![]()
![]()
Pogoda ma być ładna , płyn dostaniemy to teraz trzeba pranie zbierać do testów ![]()
![]()
![]()
Ja mam nadzieję że szybko wyślę bo mi zostało płynu na dwa prania ![]()
![]()
![]()
A z tym zbieraniem prania to nie mam problemów ciągle coś jest hahaha
U mnie też wiecznie pranie
. Zawsze coś się znajdzie , jak nie kocyk, to prześcieradła , pieluszki , otulacze plus ciuszki i tak w kółko .
@Mama.kacperka ja mam właśnie sporo bo zamawiam cały czas i nie piorę pojedynczo . Więc tak już wyczekuje żeby sprawdzic jaki będzie . Najgorsze są ręczniki dla maluszka zamówiłam ale mają taki straszny zapach nie wiem czemu tanie też nie były . I jestem ciekawa czy ten zapach zniknie . Bo nie będę napewno takich używać.
@AnetteSo a to ja mam bo nie dawno na kupiłam tych płynów ale czekam akurat na ten , jestem mega ciekawa jaki będzie . ![]()
![]()
@Redax33 też tak mam właśnie , ciągle coś do prania jest ![]()
Dokaldnie i multów ciuchów. Ręczniki kocyki wszystko i co chwila pościele
Ciągle można by prać , a jeszcze rzeczy moje i męża . I mam wrażanie , że nic innego nie robię tylko wiecznie pranie . A jak by było więcej dzieci to nawet nie chcę myśleć haha .
U mnie stale pralka działa. Jak nie ręczniki to pościel jak nie pościel to moje i męża zmęczy a jak nie to to jeszcze rzeczy malucha
U mnie co drugi dzień pralka chodzi. Wściku można dostać