Młody ma uczulennie ze pierzesz osobno? Jeśli tak to chyba to przeoczyłam ![]()
U nas od jakiegoś 5 mca już łącznie piorę ubrania dziewczyn.
Ale tez żadnych uczuleń na nich nie miały i każdy płyn do płukania i prania im " podchodzil "
Młody ma uczulennie ze pierzesz osobno? Jeśli tak to chyba to przeoczyłam ![]()
U nas od jakiegoś 5 mca już łącznie piorę ubrania dziewczyn.
Ale tez żadnych uczuleń na nich nie miały i każdy płyn do płukania i prania im " podchodzil "
Ja myślałam że niemowlak to co tam ubrudzi a tu pralka chodzi non stop
tu nie dopilnuje i kocyk zasiusia tu mu się coś uleje tu mleko skapnie maskara ![]()
Poczkam na wasze opinie płynu ![]()
No to składnię jak i nas. Stosuje jeszcze te Lovela ale w sumie nie wiem do kiedy będę. Bo w sumie małemu nic nie jest po proszkach do prania
Jejku zazdroszczę, u nas po tych upałach jak pojawił się AZS to znowu musiałam zrezygnować nawet z płynu do płukania
Ja też tak myślałam . Ale często mamy jakieś awarie więc trzeba przebierać , plus prześcieradła bo albo pampers przeciekł albo mocniej uleje . I też kocyki , otulacze itd . I idzie tego prania.
U nas na początku też tak było ale teraz się już unormowało … też się u Ciebie to unormuje
Dokładnie. Moja jutro skonxzy 11 miesięcy. Na początku pralka szła codziennie przez te ulewania, niby po 6 miesiącu od rozszerzania diety jest lepiej. No nie u nas. Się unormowało dopiero po 8 miesiącu, ale nadal jak za dużo pije wody to są ulewki
U mnie te ulewanie długo trwało , USG brzuszka robiliśmy i wgl
No ale faktycznie po dzieciach odczuwa się ten upływ czasu
A co na USG wyszło ?
Mam taką nadzieję , bo ile można prać ![]()
No właśnie nic … z wiekiem mu przeszło
Aaa ok czyli dalej nic nie wiedzieliście no ale dobrze że przeszło
Ja używałam normalnego proszku piorąc nasze ubranka razem z ubrankami małego ale tak chyba do 2 rz używałam płynu do płukania dla dzieci
@Karcia Aaaa czyli jeszcze spokojnie mogę prać rzeczy synka osobno. W sumie to myślałam by właśnie prać do 2 lub 3 roku
Ja prałam razem dość szybko bo chyba jakoś w 6 miesiącu tylko ten płyn do płukania dawałam dla dzieci
Oooo to faktycznie krótko. Ja mam spory zapas ale też używam bo lubię zapach ![]()
Ja też mam spory zapas płynów do prania jak były w promce to kupiliśmy więcej żeby mieć z głowy
A ja mam problem pranie czeka a płynu brak ![]()
![]()
![]()
Przecież możesz kupić ten i tak do ciebie przyjdzie to będziesz miała na później
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.