NOWOŚĆ Canpol babies Hipoalergiczny eko-płyn do prania dla niemowląt

Młody ma uczulennie ze pierzesz osobno? Jeśli tak to chyba to przeoczyłam :face_with_peeking_eye:

U nas od jakiegoś 5 mca już łącznie piorę ubrania dziewczyn.
Ale tez żadnych uczuleń na nich nie miały i każdy płyn do płukania i prania im " podchodzil "

Ja myślałam że niemowlak to co tam ubrudzi a tu pralka chodzi non stop :face_with_peeking_eye: tu nie dopilnuje i kocyk zasiusia tu mu się coś uleje tu mleko skapnie maskara :joy:
Poczkam na wasze opinie płynu :heart:

No to składnię jak i nas. Stosuje jeszcze te Lovela ale w sumie nie wiem do kiedy będę. Bo w sumie małemu nic nie jest po proszkach do prania

Jejku zazdroszczę, u nas po tych upałach jak pojawił się AZS to znowu musiałam zrezygnować nawet z płynu do płukania

Ja też tak myślałam . Ale często mamy jakieś awarie więc trzeba przebierać , plus prześcieradła bo albo pampers przeciekł albo mocniej uleje . I też kocyki , otulacze itd . I idzie tego prania.

1 polubienie

U nas na początku też tak było ale teraz się już unormowało … też się u Ciebie to unormuje

Dokładnie. Moja jutro skonxzy 11 miesięcy. Na początku pralka szła codziennie przez te ulewania, niby po 6 miesiącu od rozszerzania diety jest lepiej. No nie u nas. Się unormowało dopiero po 8 miesiącu, ale nadal jak za dużo pije wody to są ulewki

U mnie te ulewanie długo trwało , USG brzuszka robiliśmy i wgl

No ale faktycznie po dzieciach odczuwa się ten upływ czasu

A co na USG wyszło ?

Mam taką nadzieję , bo ile można prać :woman_facepalming:

No właśnie nic … z wiekiem mu przeszło

Aaa ok czyli dalej nic nie wiedzieliście no ale dobrze że przeszło

Ja używałam normalnego proszku piorąc nasze ubranka razem z ubrankami małego ale tak chyba do 2 rz używałam płynu do płukania dla dzieci

@Karcia Aaaa czyli jeszcze spokojnie mogę prać rzeczy synka osobno. W sumie to myślałam by właśnie prać do 2 lub 3 roku

Ja prałam razem dość szybko bo chyba jakoś w 6 miesiącu tylko ten płyn do płukania dawałam dla dzieci

Oooo to faktycznie krótko. Ja mam spory zapas ale też używam bo lubię zapach :grin:

Ja też mam spory zapas płynów do prania jak były w promce to kupiliśmy więcej żeby mieć z głowy

A ja mam problem pranie czeka a płynu brak :sob::sob::sob:

Przecież możesz kupić ten i tak do ciebie przyjdzie to będziesz miała na później