Ah no niestety jeszcze chwilę musisz poczekać ![]()
Ja też czekam ale mam zapas swojego ![]()
Ja czekam na wasze opinie ![]()
Będę musiała w poniedziałek kupić niestety.
Ja zamówiłam ostatnio paczkę i nie było mnie w domu to zaniósł do żabki , ale inni kurierzy to zostawiają mi pod drzwiami, nawet jak jestem w domu ![]()
Ja mam to szczęście że mieszkam na wsi i mi wszystko zostawiają za bramą ![]()
Tak to można ale w mieście to nie przejdzie ![]()
Hahaha dobrze że zostawiają pod bramą a nie rzucają przez bramę ![]()
bo takie sytuacje też widziałam
O no to zależy co jest w środku ;d
Nie, zależy od tego co jest w środku… bo czasami nic się nie dzieje
Ja mam umowę ze mają zostawiać mi pod drzwiami i napisać SMS, żeby nie budzić dziecka lub akurat np. jak karmię to nie zostawię w foteliku bo paczka
Wiesz co ja pisałam do kuriera sms żeby paczkę zostawiali pod drzwiami bądź kolo bramy. Jeden kurier właśnie GLS to mi pisze zawsze sms jak paczke zostawia ale też mu zawsze lekko uchyloną bramę otwieram więc nawet nie dzwoni na domofon
Z checia go wyprobuje, nie wychodzi drogo. U nas od 3 lat tylko lovela wiec tym razem zakupie cos innego
Dokładnie ja też się umówiłam z kurierem i nawet ma kod do klatki , żeby mi zostawić i też dostaje zawsze sms ![]()
Super nowość! Dla mnie certyfikat Asthma Allergy Nordic to ogromny plus, bo skóra malucha potrafi być bardzo wrażliwa. Chętnie wypróbuję ten płyn do codziennego prania! ![]()
Dziewczyny hit jednak paczka jedzie do mnie dziś a nie do Canpola ![]()
![]()
![]()
Ciekawe co to z nią będzie
że tak podróżuje w jedną i drugą stronę
Trzymam kciuki żeby doszła ! I była cała ![]()
Niestety okazuje się że poszła jednak do Canpola a to co widziałam to śledzenie paczki powrotnej do nadawcy WTF
Aaaa kurcze to szkoda. Napisz do nich maila