NOWOŚĆ Canpol babies Hipoalergiczny eko-płyn do prania dla niemowląt

Właśnie to zrobiłam bo dzwoniłam na infolinię to tylko mnie poinformowali, że przekieriwali do nadawcy, A dlaczego nigdy nie została wydana do doręczenia do mnie nie potrafiłam mi ta kobitka odpowiedzieć

1 polubienie

Ale dziwna sytuacja :scream: może przekręcili coś w twoim adresie :flushed:

To jednak wygląda że jeszcze na paczuche poczekasz….ale co się odwlecze to nie uciecze tak mówią

1 polubienie

Ojej :frowning: mam nadzieję, że wszystko się zakomczy dobrze i szybko dostaniesz pakę :grin:

Napisał do mnie Canpol, że GSL skontaktował się z nimi i odesłał paczkę w związku z jej stanem i znacznym uszkodzeniem.

Ooo to dobrze że ją odesłali :open_mouth:

Aaaaaaa widzisz :angry: ciekawe jak mocno uszkodzili :hushed::hushed:

Nie mam pojęcia, ale pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło, a paczki mam od nie wiem kiedy.

Raz z akcji to się zdarzyło, że kurier przez przypadek wyrzucił moją paczkę i oddawał mi kasę

1 polubienie

Kurcze! To musiała być mocno uszkodzona, że odesłali z powrotem :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

No to musiała być nieźle uszkodzona , że nawet nie trafiła do ciebie . A oni zawsze rzucają paczkami i tak się dzieje

Ale jak to wyrzucił paczkę ? :smiley:

Wchodzę tu i widzę SPAM …… ile jeszcze będzie takich samych komentarzach że paczka uszkodzona……:face_with_peeking_eye:

Ja rozumiem że nagrody pilene do testów ale chyba możemy pisać nieco bardziej konstruktywne komentarze….

Chyba że tylko ja to widzę i uważam za bezsensowne

2 polubienia

Ja też widzę spam i pisane takich samych komentarzy z liczbą znaków 20 do tego 3x emotikonka żeby się zgadzało. Spam nic nie wnoszący do wątku. Ja rozumiem że jak się rozmowa kręci to każda z nas coś czasem napisze malo sensownego ale tego jest już za dużo jak dla mnie. Nie wiem czy to widzicie dziewczyny ale teraz jak jeszcze nie ma powoedomiec to faktycznie trzeba się przebić przez 10 komentarzy w którym każda pisze o uszkodzonej paczce i dopiero znaleźć taki na który chce się odpowiedzieć. Przecież są :heart::heart: i zamiast pisać 3 słowa , też tak mam, wystarczy dać serduszko to znaczy to samo a o wiele lepiej czyta się wątek

2 polubienia

Ja raz dostałam paczke z Mohito a oni pakują tylko w karton i była cała zalana czymś tłustym … wszystkie ciuchy do wyrzucenia. A dostałam ja zapakowaną w foliopak kurierski bo ja tak zabezpieczyli tylko że to nie z mojej paczki ten olej się wylał :sweat_smile:

Ależ to pięknie napisałaś. Godzi o to by szanować swój czas. Ja to czasem przeżywam w dół bez czytania bo wiem że to spam. A jak ktoś tu wjeździe i będzie chciał się czegoś dowiedzieć to dopier będzie masakra przez to się przebić. Naprawdę czasem milczenie jest złotem. Pisać dla pisania to nie rozwiązanie. Trzeba pamiętać że liczy się jakość komentarzy a nie ilość.

1 polubienie

Ale chyba zwrócili Ci pieniądze? :open_mouth:

Dosłownie, akurat paczka była mała z olejkami eterycznymi była zima i dużo śniegu i prawdopodobnie przy wyciąganiu innej cięższej paczki gdzieś wypadło i zniknęło w śniegu

@Mamilove mam już nową dziś nadaną zobaczymy czy ta do mnie dojdzie :laughing::laughing::laughing:

@magdap_96 mam nadzieję, że to zareklamowałaś. Ciekawa jestem jak się historia dalej potoczyła

1 polubienie

Oby tym razem doszła w całości :smiley: daj koniecznie znać :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Moja doszła cała ! :slight_smile:

1 polubienie

Moja była uszkodzona ale karton był w kartonie więc luzik :slight_smile: