NOWOŚĆ Canpol babies Jednorazowe ręczniki i nakładki na toaletę!

jest dlatego że hebe i biedra to jeronimo

A były też spłukiwalne ?

Można wrzucić po użyciu do toalety :grinning:

A to nie wiedziałam :face_with_peeking_eye: człowiek się ciągle uczy

Dziękuję bardzo , nawet takich nie widziałam nigdy :slight_smile:

A pudełko po chusteczkach bambusowych Idelanie sprawdza się do wysyłki koszulek na Vinted :grinning: recykling pełną parą :sweat_smile::grinning:

7 polubień

Ooo widzę że nie są papierowe to super trzeba przetestować, :star_struck:
Hahah dopry patent z tym pudełkiem nawet bym nie pomyślała.
@Magdallenka0897 ja nakładki na toaletę widziałam w Rossmanie :grinning:

1 polubienie

Jutro jak nie zapomnę to pójdę kupić :smiling_face:

Ja często właśnie przechowuje pudełka po przesyłkach z allegro czy innych pierdolach jakie kupuje i właśnie wykorzystuje do przesyłek które nadaje

Na muszę wyrzucać bo nie mam gdzie ich trzymać nawet, zostawiam tylko ładne opakowania :rofl:

Też tak robię, nigdy nic nie wyrzucam

1 polubienie

I to się nazywa ekologia , wysyłają nawet w opakowaniach po ryżu, ja raz dostałam z Vinted w siatce z biedronki, która była tylko zawiązana u góry i nic nie zginęło :thinking:

Oooo no to mega pomysłowe na to bym nie wpadła by w opakowaniu po ryżu

Oo ja też bym nie wpadła na to , że w opakowaniu po ryżu i na pewno zapamiętam to :smiley: dziękuję za pomysł :face_with_hand_over_mouth:

Widzialam kiedys taki trend na tik toku :rofl: wlasnie ludzie wstawiali najdziwniejsze i najciekawsze ponysly na pakowanie przedmiotow na vinted :rofl:

@Mamuska357
Robię to samo! U mnie pełen recykling :sunglasses:
Wiadomoka, że nie wysyłam w opakowaniach po lekach itp (co często pokazują na tt), ale po innych paczkach lub mocnych papierowych torbach to już tak :shopping::department_store::shopping_cart:

Ja też pakuje w kartony co dostałam paczki akurat. Z moja przyjaciółka wysylamy sobie paczkę dla dzieci co jakis czas to ciągle mamy jeden nasz karton z rysunkami naszymi :grin:

No dokładnie, po co wyrzucać a potem szukać pudełek do wysyłki. Ja wkładam do kanciapy i jest jak znalazł. A teraz tk dużo zamawiam na Allegro ze zawsze mam nadmiar.

1 polubienie

Ja tam też używam co się da, ale dodatkowo kupiłam strech

Kupiła do porodu i to i to. Co do nakładek chyba nie trzeba komentarza a ręczniki kupiłam raczej z myślą o porodzie niż po porodzie. Jakieś moczenie w zimnej wodzie i okłady na czoło czy coś takiego jakby było gorąco, już nie chciałam pakować kolejnego ręcznika.

1 polubienie