Tez to widziałam….
Na szczęście moj syn w wannie porzebuje butelke po płynie, miske, kubek, łyżke itp ![]()
U nas gruszka przy niemowlakach też świetnie się sprawdzała, bo chociaż nie bałam się że coś zrobię maluszkowi
Moj to samo nakupilam mu tyle zabawek do kapania a on woli zwykla miske i lyzke do zabawy ![]()
![]()
![]()
Czy kupowałaś ten ekspres ? Ciekawi mnie czy można tam wsypywać też kleik/kaszę czy to jest typowo tylko do mleka modyfikowanego ?
Dlatego teraz już wiem, że żadnych bezużytecznych zabawek ![]()
Widać że super produkt napewno ulatwi zycie nie jednej kobiecie.
Też nie potrafie tego używać , ale jak dla mnie to nie higieniczne, ile tam w środku bakterii dobrze że wymyślają coś nowego ![]()
Aż mnie ciarki przeszły, nie widziałam ale pomyślałam o tym jak to mogło wyglądać…
Też coś takiego kiedyś widziałam. Szok co jest w tych zabawkach. Dlatego zaczęłam kupować takie , które nie mają żadnych otworów , woda nie naleci i życie się nie zalęgnie ![]()
No tak to jest takie logiczne. Ale czasem sie o tym nie mysli.
Tez widziałam kaczke i zyrafke Sofie przecięte , a dziecko przecież żyrafkę bierze do buzi ślina tam wchodzi a potem te grzyby , pleśń z środka ida do buzi malca bo to memla , gryzie cały czas.
Dzieci często xhxa zwierzatka domowe
pytanie tylko czy te w zabawkach lub gruszce sie licza ![]()
Ja specjalnie szukałam zabawek bez otworów itp, ale spełzło to na niczym
wszystkie do kąpieli są z jakimiś dziurkami. Finalnie mamy klocki od Clementoni, są do mat sensorycznych, ale sprawdzają się póki co w kąpieli
To ta żyrafa ma jakieś otwory? Myslalam, że to po prostu pachnący gryzak bez żadnych takich i nie ukrywam, że chciałam go kupić ![]()
@Mamamiski moj chrześniak na święta dostał taki zestaw do wanny z rurami ;
Ale miał uciechę! I już u teściów się rozbierał bo nie mógł się doczekać kąpieli ![]()
Ooo takie zabawki są mega, przelewanie, nalewanie. Dzieciaki lubią takie experymenty ![]()
U nas płyn do mycia schodzi w chwile bo mój syn robi takie mikstury ![]()
U mnie to samo a zwłaszcza lubia moj szampon do wlosow ![]()
![]()
pozniej ide myc wlosy a tam pusta butelka ![]()
O jakie fajne gdzie to kupiłaś ?
@Wesola95 jaki super zestaw. Moze synkowi kupię- bylby wniebowzięty ![]()
Teraz kupilismy mu lego duplo - dostanie od siostry jak już wrócimy ze szpitala. Ostatnio codziennie klocki.i tory i pociąg. Także mam nadzieję będzie zadowolony.
@MamaZosiWojtkaFranka @Kalusia161 - podrzucam wam linka : https://allegro.pl/oferta/boon-zestaw-zabawek-do-wody-kapieli-rurki-zebatki-pipes-cogs-tubes-13028713961
@ewelka8990 o Niee! To dobrze wiedzieć na przyszłość i nie trzymać nigdzie w okolicach dziecka droższych szamponów!
nie dość, że mąż mi kradnie pianki z ritualsa to jeszcze mały mi może kraść szampony!![]()
![]()
Hahaha własnie! Jak zapomne moich droższych schować to mi sie płakać chce ![]()
![]()
Ja też właśnie wszystkie gumowe zabawki powyrzucałam jak widziałam właśnie jaka pleść się może tak zbierać, u nas w uzyciu ciągłym są kubeczki z Canpola dwa są z dziurkami a jedno całe. Te rurki też fajne nawet, bo jednak nie są zamknięte, ale z czasem jakas pleśń się na pewno zbierze i trzeba czyścić