NOWOŚĆ - majtki ciążowe Canpol babies MumFit

Już się mogę podzielić z wami moją opinią o majtkach ciążowych bo już je miałam na sobie . I zacznę od tego, że są bardzo wygodne, przyjemne i nie czuć w ogóle ich na sobie. Bałam się, że przez to wycięcie z przodu będą miały niski stan z tyłu i będą zjeżdżać , ale tak nie jest bo one z tyłu są wysokie właśnie i zakrywają spokojnie cały tyłek i boczki moje nawet. To wycięcie pod brzuch jest bardzo wygodne, nie zjeżdżają na dół ani nic się nie zsuwa. Ja byłam przyzwyczajona do majtek z H&M bezszwowych z wysokim stanem ale już powoli musiałabym wymienić na większy rozmiar bo ciężko było już je naciągać . Myślę, że te z Canpola spokojnie starczą do końca ciąży . Jeśli komuś to pomoże to ja wzięłam rozmiar Xl i mam 107 w biodrach i tam spokojnie jeszcze one się uciągną jak to mówią na transmisjach :rofl:. I co ważne jak majtki mają szwy, a te mają to często mi się wbijają w uda te gumki, a tutaj nic się nie wbijało . Ja je nosiłam pod grubszymi legginsami to się nic nie odznaczało , nie wiem jak to byłoby przy takich cienkich legginsach. Ogólnie wam polecam jeśli jesteście w ciąży, ja przy okazji zakupów dokupię sobie drugą paczkę.

6 polubień