NOWOŚĆ - majtki ciążowe Canpol babies MumFit

Poznajcie naszą NOWOŚĆ wygodne bawełniane majtki ciążowe Canpol babies MumFit.

Znajdziecie je tutaj: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-majtki-ciazowe-pod-brzuch-mumfit-rozmiar-l-2-szt

• zaprojektowane specjalnie dla przyszłych mam poszukujących wygodnej, bawełnianej bielizny ciążowej.
  • ​miękkie i elastyczne z szeroką gumką i wycięciem na brzuszek.
  • nie uciskają, idealnie dopasowują się do brzuszka, dlatego świetnie sprawdzą się przez cały okres ciąży.
  • dopasowują się z każdej strony, dając uczucie drugiej skóry dla całodziennego komfortu i swobody w ruchu. 100% bawełniana biała wkładka umożliwia obserwację wydzieliny.
  • starannie wykonane majtki zachowują kształt, nie odkształcają się po praniu oraz nie strzępią. ​
  • dostępne są 3 rozmiary
  • w opakowaniu znajdują 2 sztuki majtek w 2 kolorach: beżowe oraz czarne. ​
    materiał zewnętrzny majtek jest wykonany z 95% bawełny i 5% spandexu.

Drogie mamy, co myślicie o naszej nowości?

10 polubień

Kurczę jaka szkoda że czegoś takiego nie było jak ja byłam w ciąży

Bardzo fajna nowość :heart_eyes::heart_eyes: W ciąży wygodna bielizna to podstawa :smiling_face_with_three_hearts: Duży plus za to że nie uciskają i dopasowują się do rosnącego brzuszka :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Myślę że produkt jest super :heart_eyes_cat: super że się nie odkształcają w prani :cherry_blossom: Fajnie, że są z przewagą bawełny i mają wycięcie na brzuszek, bo w ciąży komfort bielizny naprawdę ma ogromne znaczenie. Dobrze też, że wkładka jest biała, bo łatwiej obserwować wydzielinę. Myślę, że wiele przyszłych mam doceni taką opcję :+1: polecę siostrze bo jest w ciąży myślę że się jej przydadzą :two_hearts:

1 polubienie

Wlasnie widzialam dzisiaj instagramie i jestem nimi zachwycona :wink: fajne jest to wyciecie pod brzuchem i wydaja sie mega wygodne :slight_smile:

1 polubienie

Szkoda że takich nie było Jake zeszłym roku ja była w ciąży. Miałam wasze siateczkowe po porodzi i bardzo byłam znich zadowolona. A w ciąży nosiłam jakieś z niskim stanem bo jednak brzuszek rósł……. Będzie wiedziała że macie jak będę kiedyś w drugiej ciąży :face_with_hand_over_mouth:

Wyglądają super. Myślęn, se na czas po ciąży też bedą fajne

Jeszcze nie widziałam na rynku takiego kroju, fasonu majtek dla kobiet w ciąży :heart_eyes_cat:
Gumka na brzuchu nie opina - i myślę że , można je nosić po cc zwłaszcza w upalne dni aby rana szybciej się goiła i miała większy dostęp do powietrza mimo opatrunków , sa niskie i to ich plus :smiling_face:

Imponująca zawartość bawełny daje im chęć posiadania - nawet ja nie będąca w ciąży chętnie bym je założyła :star_struck:

Zamówiłam je jak była promocja na dzień kobiet , dzisiaj doszły . Zapowiadają się ciekawie . Przyjemny materiał. Jak już przetestuje dam znać.

3 polubienia

Wooow , no super :star_struck: daj znać koniecznie.

Żałuję że nie było ich jak byłam w ciąży. Ciężko znaleźć Wygodne majtki które nie uciskają brzucha. Te wyglądają na idealne

Oo , koniecznie daj znać! Jestem ich bardzo ciekawa

Wyglądają że mają fajny krój . Daj znać jak się nosi

Dokladnie. A kupilam kilka i to niektore drogie byly. A i tak opinaly i gniotly.

Ja kupiłam na shein bardzo podobne do tych i żałowałam że kupiłam tylko dwie pary bo później ich już znaleźć nie mogłam nigdzie. Bawełniane z taką zakładka z przodu pod brzuch. To były jedyne z których byłam zadowolona a reszta to jakaś masakra każde uciskały

Wygladaja mega ! Te ala zakladki z wycieciem na brzuszek wygladaja świetnie . W koncu majtki ciazowe nie beda wygladac jam majciochy :grin:
Jeszcze jak by byly w wersji czarnej to byly by swietne . Swoja droga idealnie pasuja do biustonosza :heart_eyes:

Jeju cudowne ! Pod brzuch idealne

Wyglądają na mega wygodne , a wiadomo że to bardzo wazne w ciąży

Po ciąży też na początku się przydadzą jak jeszcze brzuszek nie wróci do formy

Wydają się być ekstra wygodne! Akurat mam problem, że większość mojej bielizny mnie uciska w rosnący brzuszek. Muszę o nich pomyśleć! :star_struck: