NOWOŚĆ - majtki ciążowe Canpol babies MumFit

Ja myślę, że to będą ulubione majtki każdej kobiety :wink: ja po swoich infekcjach chce zdrowej bielizny i myślę, że mimo, iż już więcej rodzic nie chce spróbuję dla swojego zdrowia :slight_smile: no i nie da się ukryć, że są stylowe :wink:

Mi się podobają tak o ciekawe czy bez brzucha też się sprawdza hmm :face_with_monocle:

Kolejna fantastyczna nowość! Super że w opakowaniu dostępne są dwie wersje kolorystyczne. Szkoda, że nie były dostępne wcześniej, bo w ciąży długo poszukiwałam odpowiedniej bielizny.
Przyszłe mamy na pewno będą zadowolone! Wyglądają rewelacyjnie :blush:

1 polubienie

Czy po ciazy tez będą wygodne do noszenoa aby nie bylo tylko na kilka miesiecy?

Super te majtki wyglądają, takie nawet trochę seksi przez ten przód a nie majtasy Grażyny pod same cycki :rofl:
Szkoda, że jak ja byłam w ciązy to takich nie było bo szukałam super bielizny ale musiałam chodzić w majtasach jak dla starszej Pani :rofl:

Mimo, że w ciąży nie jestem jak bede robic zamówienie to dorzuce do koszyka z ciekawości bo brzuszek po ciąży został

1 polubienie

Kolejna nowość, która zapowiada się świetnie :smiling_face_with_three_hearts:
Wspaniale, że wychodzicie naprzeciw potrzebom obecnych i przyszłych mam 🩵
A wiadomo, że komfortowa bielizna dla każdej kobiety to klucz dobrego samopoczucia :heart_eyes::smiley:

Niedoczytalam , ze w opakowaniu sa 2 sztuki , bezowe i CZARNE :see_no_evil:
To czekamy na pasujacy biustonosz :rofl:

Taaak, czarne też masz w zestawie, jak na zamówienie, że Ci się takie marzyły! :smiley::star_struck:

Daj znać koniecznie jak ci się sprawdza bo wyglądają super :heart_eyes_cat:

Ale pomyśl sobie czy po porodzie nie były by również komfortowe? Nie tylko mamy w ciąży mogą je nosić ,:blush: myślę że nawet po cc fajnie by się sprawdziły już jak zakonczymy chodzenie w majtkach siateczkowych. Nie uciekają więc napewno są wygodne…
Mi bardzo się podobają :thinking: i chyba sobie sprawie​:hugs:

Poza tym po ciąży też jeszcze jakiś czas brzuszek się utrzymuje. Poza tym mi to wyglądają na takie z można nosi i bez brzuszka :slightly_smiling_face:

Od niedawna używam majtek ciążowych Canpol babies MumFit i jestem bardzo zadowolona. Materiał jest miękki, bawełniany i dobrze się rozciąga, dzięki czemu nic nie uciska brzucha. Krój pod brzuszek jest naprawdę wygodny, szczególnie w późniejszych miesiącach ciąży. Majtki dobrze się dopasowują i nie rolują się podczas chodzenia. Po praniu też zachowują kształt. Dla mnie to bardzo wygodna opcja na co dzień w ciąży. :hibiscus: :blush:

2 polubienia

Wydają się mega wygodne, już wiem co znajdzie się w mojej przyszłej wyprawce :sweat_smile::blush:

super wyglądają te majtki. szkoda ze ich jeszcze nie było jak byłam w ciąży
napewno by sie wtedy przydaly

Dokładnie u mie to samo szkoda że wcześniej ich nie było , mnie czasem majty tak cisły bo jednak pod koniec to sporo przybrałam na wadze.

1 polubienie

Ja już na początku drugiego trymestru miałam problem z majtkami :see_no_evil: ciężko było znaleźć wygodne i takie żeby nie cisnęły w brzuszek. Szkoda że ich wcześniej nie było

Właśnie to samo myślałam , co chwila jakieś nowosci wymyślają , cieszę się że mogę testować rzeczy dla mam i bobasków. . A najlepsze jak zaczyna się miesiąc i każda zagląda co nowego canpol da do testów . To tak jak z kinderniespodzianką :smile:

1 polubienie

Oj tak ta ciekawość , i niecierpliwość jak nie dadzą informacji zaraz pierwszego dnia miesiąca :face_with_hand_over_mouth:

Takie forum to super sprawa. Wymiana doświadczeń, możliwość pogadania, informacje o nowościach i jeszcze fajne rzeczy dla mam i maluchów do testów

to prawda, jeszcze przy okazji bardzo duzo porad i polecen różnych produktów
sama kilka razy juz różne rzeczy tak kupilam i okazaly sie super