Ja myślę, że to będą ulubione majtki każdej kobiety
ja po swoich infekcjach chce zdrowej bielizny i myślę, że mimo, iż już więcej rodzic nie chce spróbuję dla swojego zdrowia
no i nie da się ukryć, że są stylowe ![]()
Mi się podobają tak o ciekawe czy bez brzucha też się sprawdza hmm ![]()
Kolejna fantastyczna nowość! Super że w opakowaniu dostępne są dwie wersje kolorystyczne. Szkoda, że nie były dostępne wcześniej, bo w ciąży długo poszukiwałam odpowiedniej bielizny.
Przyszłe mamy na pewno będą zadowolone! Wyglądają rewelacyjnie ![]()
Czy po ciazy tez będą wygodne do noszenoa aby nie bylo tylko na kilka miesiecy?
Super te majtki wyglądają, takie nawet trochę seksi przez ten przód a nie majtasy Grażyny pod same cycki ![]()
Szkoda, że jak ja byłam w ciązy to takich nie było bo szukałam super bielizny ale musiałam chodzić w majtasach jak dla starszej Pani ![]()
Mimo, że w ciąży nie jestem jak bede robic zamówienie to dorzuce do koszyka z ciekawości bo brzuszek po ciąży został
Kolejna nowość, która zapowiada się świetnie ![]()
Wspaniale, że wychodzicie naprzeciw potrzebom obecnych i przyszłych mam 🩵
A wiadomo, że komfortowa bielizna dla każdej kobiety to klucz dobrego samopoczucia ![]()
![]()
Niedoczytalam , ze w opakowaniu sa 2 sztuki , bezowe i CZARNE ![]()
To czekamy na pasujacy biustonosz ![]()
Taaak, czarne też masz w zestawie, jak na zamówienie, że Ci się takie marzyły! ![]()
![]()
Daj znać koniecznie jak ci się sprawdza bo wyglądają super ![]()
Ale pomyśl sobie czy po porodzie nie były by również komfortowe? Nie tylko mamy w ciąży mogą je nosić ,
myślę że nawet po cc fajnie by się sprawdziły już jak zakonczymy chodzenie w majtkach siateczkowych. Nie uciekają więc napewno są wygodne…
Mi bardzo się podobają
i chyba sobie sprawie:hugs:
Poza tym po ciąży też jeszcze jakiś czas brzuszek się utrzymuje. Poza tym mi to wyglądają na takie z można nosi i bez brzuszka ![]()
Od niedawna używam majtek ciążowych Canpol babies MumFit i jestem bardzo zadowolona. Materiał jest miękki, bawełniany i dobrze się rozciąga, dzięki czemu nic nie uciska brzucha. Krój pod brzuszek jest naprawdę wygodny, szczególnie w późniejszych miesiącach ciąży. Majtki dobrze się dopasowują i nie rolują się podczas chodzenia. Po praniu też zachowują kształt. Dla mnie to bardzo wygodna opcja na co dzień w ciąży.
![]()
Wydają się mega wygodne, już wiem co znajdzie się w mojej przyszłej wyprawce ![]()
![]()
super wyglądają te majtki. szkoda ze ich jeszcze nie było jak byłam w ciąży
napewno by sie wtedy przydaly
Dokładnie u mie to samo szkoda że wcześniej ich nie było , mnie czasem majty tak cisły bo jednak pod koniec to sporo przybrałam na wadze.
Ja już na początku drugiego trymestru miałam problem z majtkami
ciężko było znaleźć wygodne i takie żeby nie cisnęły w brzuszek. Szkoda że ich wcześniej nie było
Właśnie to samo myślałam , co chwila jakieś nowosci wymyślają , cieszę się że mogę testować rzeczy dla mam i bobasków. . A najlepsze jak zaczyna się miesiąc i każda zagląda co nowego canpol da do testów . To tak jak z kinderniespodzianką ![]()
Oj tak ta ciekawość , i niecierpliwość jak nie dadzą informacji zaraz pierwszego dnia miesiąca ![]()
Takie forum to super sprawa. Wymiana doświadczeń, możliwość pogadania, informacje o nowościach i jeszcze fajne rzeczy dla mam i maluchów do testów
to prawda, jeszcze przy okazji bardzo duzo porad i polecen różnych produktów
sama kilka razy juz różne rzeczy tak kupilam i okazaly sie super