O której kąpiecie swoje dzieci?

Jestem ciekawa. U mnie mycie włosów to masakra ale jak pomyślę sobie że miala bym założyć to dziecku na głowę to już siebie wyobrażam że zdziera to albo wgl nie da sobie założyć 

Naprawdę jest to super ale jak jest z takiego materiału niby gąbkowego miękkiego a nie właśnie sztywnego plastiku są różne i warto zwrócić na to szczególnie uwagę oraz na to jak się zapina na klik czy na oczko żeby nie rozpinalo się i miało regulacje 

MamaLauty a możesz wrzucić jakoś link o czym dokładnie mówisz?

Z canpola masz właśnie taki co jest super :) w dodatku za grosze https://www.doz.pl/apteka/p148136-Canpol_Babies_elastyczne_rondo_kapielowe_0_m_1_szt.?adv=g&gclid=CjwKCAjw1ICZBhAzEiwAFfvFhCXYIU_gTIFkBvtpPOSp_kGRUx3dqsoCTuDYjwdVfA3L2_dOp7JMshoCfbAQAvD_BwE

To nie zazdroszczę Wam, ale zawsze możecie spróbować czy taki gadżet u Was się sprawdzi:)

ciekawa jestem jak to by sie sparwdziło u nas nie myje zbyt często głowy zwłaszcza teraz kiedy jest chłodniej w mieszkaniu;/

Ja się staram suszyć córce włosy teraz na bieżąco żeby nie szła spać z mokrą głową :) zawsze jest jakieś rozwiązanie 

U mnie mąż kąpię cork i póki co jeszcze nie narzeka, że głowy się nie da umyć więc póki co nie ma problemu 

no wczoraj pisałam o myciu głowy ż enie myje ;) i masz ci los mała dorwała słuchawkę prysznicową i łepetyna umyta;D hehe i bez płaczu;)

TerazMamma czyli tatusiowie mają jakieś ulgi bo jak Laurze tatuś myje głowę to też bez problemu tylko przy mnie jest cyrk i rozpacz 

hehe czują respect przy tatusiach:D 

ja codziennie myję jej włosy i suszę od urodzenia praktycznie, bo jak na początku nie suszyłam, to zaraz miała zatkany nosek;/

a to moje daja sobie dobrze umyć głowe, nie ma przy tym na szczeście koncertu płaczu, chcociaz początki bywały ciezkie ale dałam taka gabke zeby oczy zakrywały i potem juz było spoko 

MamaEm teraz jest taki czas że jednak jak się w domu nie grzeje jeszcze a to dziecko wychodzi z wanny a jednak w nocy czasem jest chłodno to trzeba wysuszyć te włoski 

tez zawsze susze moim włosy bo mają dośc geste a jak kapie je przed spaniem to nie chce żeby szły spać w mokrych bo to nie jest zdrowe 

ha nie susze bo maja cienkie włosy i same szybko wysychają 

Zazdroszczę ja nie raz wstaje rano i mam nie tyle wilgotne co mokre włosy 

ale wiesz ze nie powinno sie spac z mokrymi włosami bo to nie jest dla nich zdrowe? juz lepiej wysuszyć niż właśnie spać z mokrymi. tak słyszałam. 

Ja też właśnie tak słyszałam, i często to robiłam i nie mogłam pozbyć się łupieżu;/ teraz mam na szczęście spokój. Suszę po kąpaniu i jest okey:)

a znów chodzę spać z mokrymi 

No właśnie lepiej wysuszyć niż chodzić spać z mokrymi. Ja często myje rano włosy ale jednak zimą staram się wieczorami