Dokładnie, nie zamartwiaj sje. Macica sie obkurcza, to naturalny proces
jedna będzie krwawić 3 tygn, a druga 8 tygn ![]()
Ja po cc krwawiłam 7 tygodni około, ale po kontroli w 6 tygodniu wszystko wewnętrznie było w porządku. Jeżeli się martwisz udaj się na USG do szpitala w którym rodziłaś
Ojej, faktycznie musiało to być ciężkie do przejścia. Zależy też od pogody, bo o ile jest po 20 stopni, to da się przeżyć, ale wczoraj u mnie na termometrze w aucie pokazywało mi 41 stopni o 15:00…
Mnie aktualnie pokazuje 37.5 w cieniu na słońcu pewnie koło 50 będzie
A to dziś u mnie już na szczęście ochłodzenie, właśnie popijam kawkę na podwórku, a córka ma drzemkę, bo w końcu jest taka pogoda, że w południe można wyjsc na dwór i nie martwić się o udar cieplny ![]()
raczej nic miłego, końcówka ciąży latem pewnie jest lepsza jak ten połóg latem …
Też tak myślę jeśli jest wszystko ok nie ma się już tych mdłości i innych problemów to jak dla mnie ciąża nie jest zła
byle tak było
Dokładnie, kiedy wszystko idzie dobrze i nie ma tych przykrych dolegliwości, ciąża może być naprawdę fajnym okresem.
Dobrze że już ci to wszystko minęło . Niestety niektóre kobiety muszą przez to przejść:/
U kazdej z Nas to krwawienie bedzie wygladalo inaczej. Ja jak bardzo mnie cos niepokoilo najpierw pytalam poloznej. Ogolnie mialam cc. Duze krwawienie doslownie 6/7 dni. Potem juz mniej i mniej ale tak i tak trwalo to jakies 5 tygodni. Ale pierwszy tydzien na przeciwbolaxh.
Ja też bardzo się pociłam. Nie miałam uderzeń gorąca, ale często w nocy musiałam przebierać koszulkę, bo była cała mokra
Ja czasami czułam się jakbym się miała normalnie udusić, tak mi było gorąco i duszno, że wychodziłam na dwór, a urodziłam na koniec stycznia więc na dworze był mróz
to ciesz się ze nie musiałaś tego przechodzić latem ![]()
Najlepszy był mój mąż którejś nocy kiedy chciał się do mnie przytulić, a ja byłam cała spocona i miałam przez to mokre uda. Dotknął mnie i zapytał czy się zesikałam że jestem mokra ![]()
Dla mnie ciąża była wybawieniem od miesiączki ![]()
Tak to jest największy plus ciąży , brak miesiączki ![]()
Hahahahaah dobre ale się uśmiałam ;p ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mam tylko nadzieje ze już żadnych niespodzianek po drodze nie będzie
miałam to samo w pierwszej ciąży mąż spał w innym pokoju bo zima okno otwierałam mu bylo zimno a mi duszno ;p
ooo to na duży plus , i ja jeszcze dostałam myślę dosyć późno miesiączkę bo ok 10 miesiąc po urodzeniu ![]()