Objawy w połogu

U nas akurat mąż lubił zimno, więc się cieszył jak otwierałam okna :rofl:

Ojj u mnie to i latem zdarza się mruczeć w nocy po co ja okno na noc otwieram :upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face:

Też spory plus. Fajnie, że tak długo spokój :blush:

Ja też jestem zmarzluchem, ale w ciąży było mi gorąco :sweat_smile: Więc rozumiałam męża, któremu ciągle jest gorąco :sweat_smile:

To u mnie solidnie ponad rok bez miesiaczek zazwyczaj. Około 15-16 miesiecy po każdym porodzie bez. To jest życie. :laughing:

Ooo to zazdroszczę :blush::grin:

Tyle czasu spokoju, marzenie niejednej :blush:

Ooo, to miałaś dobrze :smiley:

Z jednej strony tak, spokój na długo. Ale jak po 2 córce chcieliśmy się starać o 3 malucha to już po roku zaczęło się to dłużyć, bo niechcielismy dużych odstępów między dziećmi, a miesiączki nie było widać, ani słychać. :woman_shrugging:

A no właśnie są plusy u minusy. Ja dostałam dość szybko okres ale nie był dla mnie uciążliwy. Szybko mi się wyregulował z czego się cieszyłam

1 polubienie

Nooo to super na plus też bym chciała dostać jak najpóźniej :wink:

Ooo ciekawe czemu aż tyle , dla mnie to by było super :heart_eyes_cat:

No ciekawe od czego to zależy

A no faktycznie, jak się planuje w krótkim czasie drugie dziecko to jest problem

Jak się karmi to słyszałam że można też dostać później , ale czy to prawda to nie wiem

1 polubienie

Też tak słyszałam. :blush:

Ja miesiaczke dostalam po 5 miesiacach. A karmilam tylko 2.
Co do miesiaczki i zajscia w ciaze. Mozna jej nie miec a owulacja juz bedzie. Takze ciaza jest mozliwa

1 polubienie

W sumie racja, też o tym kiedyś coś słyszałam

Mnie męczyło bardzo to że się mega pociłam :rofl:

Ja karmiłam do roku chciałam dłużej jak by się dało ale mały sam odrzucił